Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
30 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
45 minutter
Vurder denne oppskriften

4 av 5 stjerner basert på 3 anmeldelser

Glutenfri rabarbratrifli 4

En enkel, deilig og glutenfri dessert å servere fylt med rabarbrakompott og marsipan granola av glutenfri havregryn, kokosmel, mandler, honning og marsipan. Denne tar ikke lange tiden! 

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 4 personer

  • Rabarbrakompot

  • 600 g rabarbra
  • 200 g sukker
  • 1 sitron (saften)
  • Marsipan granola

  • 100 g havregryn (glutenfri)
  • 25 g kokosmel
  • 50 g mandler (hakkede)
  • 2 ss honning
  • Pynt

  • 80 g

Slik gjør du

  1. Rabarbrakompott: Skjær rabarbraen i små biter og bland de med sukker og sitronsaft. Ha i en stekepanne og la rabarbramassen surre på lav varme i ca. 20 min.
  2. Marsipan-müsli: Bland havregryn, kokos, hakkede mandler, revet marsipan og honning sammen. Fordel massen utover på en stekeplate og stek ved 160 °C varmluft i ca. 15-20 min., til det er gyllent og sprøtt.
  3. Finn fram små glass. Varier med lag av rabarbrakompott og med lag av müsli. Pynt med hakket sjokolade.

Produkter brukt i oppskriften