Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
40 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
50 minutter
Vurder denne oppskriften

5 av 5 stjerner basert på 1 anmeldelse

Iskrem i marsipankurv 4

Et kunstverk av en dessert, men ikke vanskelig å lage. 

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 4 personer

Slik gjør du

  1. Alle ingrediensene til deigen skal ha romtemperatur. Det hele røres sammen til en jevn masse, og smøres ut i et tynt lag på stekepapir i sirkler av 9-10 cm i diameter.
  2. Stek plettene ved 180° C, til de er gylne. Ta plettene av stekepapiret mens de er varme, og legg de over små glass/kopper med bunnen opp, slik at de folder seg nedover glasset/koppen.
  3. Når plettene er avkjølt, snus de slik at de likner små kurver. Anrett de på desserttallerkener med en kule iskrem, og pynt gjerne med frisk frukt og en hjemmelaget sjokoladestjerne. Stjernen lages av smeltet hvit sjokolade, som sprøytes ut på plast i stjerneform. Tørk stjernen før bruk.

Produkter brukt i oppskriften