Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
15 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
24 timer
Vurder denne oppskriften

0 av 5 stjerner basert på 0 anmeldelser

Konfektbrikker 20

Hjemmelagde konfektbrikker er en nydelig konfekt å servere i julen. Bestående av en nydelig kombinasjon av kremfløte, marsipan, mørk sjokolade og smør vil denne desserter absolutt falle i smak. Som forslag til pynt har vi på bilde brukt Odense støv i ulike fargevarianter og melis. 

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 20 stk.

Slik gjør du

  1. Rullader: Del marsipanen i to like deler. Bland den ene delen marsipan med kakao. Kjevle ut begge delene til ca 20 x 20 cm. Legg de oppå hverandre og rull sammen. Skjær rullen i skiver før servering.
  2. Konfektruter: Bland marsipanen godt med kakao, og rasp massen på et rivjern. Smelt sjokoladen med fløte over ett vannbad og bland med mykt smør. Tilsett halvparten av den revne massen under omrøring og hell over blandingen i en form på ca. 16 x 16 cm. Pynt med resten av den revne massen. Settes på kjøl til neste dag og skjæres i ruter før servering.

Produkter brukt i oppskriften