Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
15 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
45 minutter
Vurder denne oppskriften

4 av 5 stjerner basert på 4 anmeldelser

Konfektkalender 24

Prøv en ny variant av årets julekalender ved å lage denne Konfektkalenderen. En god og saftig konfekt med marsipan hver dag sikrer en herlig oppvarming til julen. Form og utseende er frivillig, så her er det bare å være kreativ. 

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 24 stk.

Slik gjør du

  1. Elt marsipanen sammen med raspet appelsinskall og form til 24 små firkanter eller andre former. Bruk gjerne utsikker.
  2. Temperer sjokoladen etter anvisning på pakken og dypp marsipanbitene i den smeltede sjokoladen og legg de til tørk på bakepapir.
  3. Rør sammen melisglasur av melis og vann. Farg halvparten av melisglasuren med rør konditorfarge. Lag et kremmerhus av papir eller bruk en sprøytepose når du skriver tallene på konfekten.

Produkter brukt i oppskriften