Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
30 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
1 timer
Vurder denne oppskriften

5 av 5 stjerner basert på 2 anmeldelser

Påskeegg med smak av appelsin og sjokolade 10

Mangler du inspirasjon til godsaker til påsken? Da er denne oppskriften på de deiligste appelsineggene en veldig god idé. Eggene inneholder kun marsipan og appelsin, og så er de overtrukket med sjokolade, som til sammen gir en herlig smak. Og så kan de fine påskeeggene pyntes etter fri fantasi.

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 10 stk.

Slik gjør du

  1. Elt marsipanen med appelsinskall og litt av saften.
  2. Del marsipanen i 10 like store biter og rull dem til en eggeform mellom håndflatene eller i en eggerull (40 cm).
  3. Smør eggene med mørkt/hvitt overtrekk eller temperert mørk/hvit sjokolade.
  4. Pynt så eggene etter fantasien, f.eks. striper, prikker, streker eller lignende.

Produkter brukt i oppskriften