Bryllupskaken

bryllupskage_topfoto
Gode tips og råd til hvordan du lager din egen bryllupskake med marsipanlokk.

bryllupskage_1 Selve kaken er satt sammen av en tykk bunn, en tynn bunn på toppen og en tynn bunn på sidene. Dette gjør kaken mer stødig. Kaken er fylt med krem og bær etter eget ønske.
bryllupskage_2 Smør et tynt lag med kremfløte på kaken.
bryllupskage_3 Rull ut marsipanlokket og rull det på en kjevle. Dermed blir det enklere å få lokket opp fra bordet og legge det over kaken uten at det revner og går i stykker.
bryllupskage_4 Stryk marsipanen inntil kaken. Skjær pent rundt kanten på kaken.
bryllupskage_5 Når en bryllupskake skal bygges opp i flere lag, bør man bruke små trepinner som feste mellom hver etasje på kaken. Trepinnen bør være like høye som kaken.
bryllupskage_6 Sett hver kake på på et papirbrett i kakens størrelse før du monterer den sammen. Monter kaken sammen og kaken er klar for å pyntes.