Smak forskjellen

Original_odense_topfoto
ODENSE gør mer for din smaksopplevelse

Marsipan er ikke bare marsipan
Grunnleggende består marsipan av mandler og sukker. Men at oppskriften er enkel betyr ikke, at marsipan bare er marsipan. Så enkelt er det ikke.

Mandlene gjør forskjellen
Smaken og marsipankvaliteten avhenger av mandlenes kvalitet, av forholdet mellom mandler og sukker og av marsipanens struktur, som er med til å påvirke smaksopplevelsen

Smak og kvalitet fra California
ODENSE marsipan blir laget på søte californiske mandler. Forholdet mellom mandler og sukker er nøye avstemt, så marsipanen får den rette sødme og den utpregede mandelsmaken. Vi har valgt å bruke de californiske mandlene til ODENSE Marsipan på grunn av deres delikate smak, gode kvalitet og en meget kontrolleret dyrking.

Du får en lengre smaksopplevelse 
ODENSE marsipan er alene om å bruke originale granittvalser når de valser marsipan. Det gjør at marsipanen får en grovere struktur, som gir en lengre smaksopplevelse og fremhever smaksnyansene. Det er derfor du kan smake forskjell på marsipan.