• Kontakt oss
  • Om ODENSE
  • Kvalitet
  • YouTube
Norsk (Bokmål)
Dansk Svenska English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Oppskrifter-
    • Valentine
    • Fastelavn
    • Påske
    • Sommer
    • Grill
    • Halloween
    • Jul & Nyttår
    • Bakverk
    • Desserter & Iskrem
    • Pannekaker og vaffler
    • Kransekaker
    • Fest & konfirmasjon
    • Marsipanfigurer
    • Kokosboller
    • Konfekt
    • Kaker
    • Småkaker
    • Muffins
  • Produkter+
    • Marsipan+
      • ODENSE Ekte Marsipan+
        • Produktinformasjon+
          • Test
      • ODENSE Figurmarsipan+
        • Næringsindhold+
          • Test
      • ODENSE Ekstra Hvit Marsipan+
        • Næringsinnhold+
          • Test
      • ODENSE Marsipan Kokos+
        • Næringsindhold+
          • Test
      • ODENSE Marsipan Ekstra Grov+
        • Næringsindhold+
          • Test
      • ODENSE Kransekakemasse+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Marsipanlokk+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
    • Nougat+
      • ODENSE Nougat+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
    • Sjokolade+
      • ODENSE Mørk sjokolade 55%+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Mørk sjokolade 70%+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Hvit sjokolade+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
  • Den søte skolen+
    • Bryllupskaken
    • Sjokoladedekorasjoner
    • Sjokolademønster
    • Marsipanblomster
    • Marsipanroser
    • Oppbevaring av julekonfekt
    • Temperering av sjokolade
    • Uttrulling av marsipan
  • Bærekraft+
    • Dette har vi oppnådd
    • ODENSE Gruppen og Orkla Bærekraft
Se alle resultater

Glutenfri kaffemarengs

Andre oppskrifter

Mascarponekake med nougat og syltede nøtter

Nougatpålegg med hasselnøtter og sjokolade

Marsipanchips med salt og krydderurter

Makroner med nougat

Sjokolademousse i tre lag

Se flere oppskrifter Søk ingrediensene mine
Forrige Oppskrift | Neste oppskrift
  • glutenfri kaffemarengs med nougat-kaffemousse 1
    glutenfri kaffemarengs med nougat-kaffemousse 1
  • glutenfri kaffemarengs med nougat-kaffemousse 2
    glutenfri kaffemarengs med nougat-kaffemousse 2
Forrige bilde | Neste bilde

Kommentarer (0)

Skriv kommentar

Rangering ( ) 3 0

Vanskelighetsgrad

Forberedelse
1 t

Total tid
1 t 30 min

Stk.
12-16

Slik lager du Glutenfri kaffemarengs

  1. Forvarm ovnen til 125 °C, vanlig over/undervarme.
  2. Pisk eggehvitene stivt og luftig. Dryss i sukker - litt av gangen og pisk til marengsen er litt seig. Vend i revet marsipan og nøtter i marengsen sammen med kaffepulver løst opp i 1 ts vann.
  3. Fordel deigen i to like sirkler (ca. Ø 25 cm) på et stekebrett med bakepapir. Stek bunnene midt i ovnen i 1 time og avkjøl.
  4. Legg gelatinplatene i kaldt vann i 5-10 minutter til den er blitt bløt. Skjær i mellomtiden nougaten i små terninger. Varm opp fløten til kokepunktet og ta kjelen av varmen, og rør inn nougaten til den er smeltet. Løs opp kaffepulveret opp i 1 ts varmt vann, og rør inn nougat og gelatinplatene i fløteblandingen.
  5. Pisk eggeplommer og sukker luftig og rør inn fløteblandingen. Pisk eggehvitene stive og luftige, og pisk kremfløten til krem. Vend både pisket krem og piskede eggehviter i fløteblandingen.
  6. Kle en springform (Ø 25 cm) med plastfolie og legg i en marengsbunn. Fordel kremen på bunnen og legg den siste bunnen på toppen. Sett kaken i kjøleskapet i minst 2 timer til kremen er stivnet og har satt seg.
  7. Dryss gjerne på med litt kakao innen servering.

Kommentarer

Odense Marcipan svarer ikke kommentarer som legges igjen på siden. Vennligst kontakt oss her for spørsmål.

Ingredienser

  • 4 eggehvite(r)
  • 250 g sukker
  • 75 g ODENSE Ekte marsipan
  • 75 g fin-hakkede hasselnøtter
  • 2 ts pulverkaffe
  • 1 ts kokende vann
  • Nougat-kaffemousse:
  • 3 blader gelatin
  • 400 g ODENSE Nougat
  • 1½ dl kremfløte
  • 1 ss pulverkaffe
  • 1 ss kokende vann
  • 4 eggeplomme(r)
  • 25 g sukker
  • 2 eggehvite(r)
  • 2½ dl kremfløte

TIPS!

Kaken kan lages opp til 24 timer innen servering.

Se den "Den søte skolen" for tips & ideèr
  • Skriv ut oppskriften
  • Send til e-mail

Send til e-mail

Glutenfri kaffemarengs


Avsenderens e-post *

mottakerens epost *

Melding til mottaker

Meldingen er sendt


Alle felt med * må fylles ut

Følg oss på Facebook

  • Juridisk
  • Om ODENSE
  • Sitemap
  • Cookies
Odense Marcipan Norge - Telefon: +47 800 30 923 (Mandag - fredag 9.00-15.30) - E-post: forbruker@idun.no