Vanskelighetsgrad
Forberedelse
20 min
Total tid
1
t
5
min
Personer
8-10
Slik lager du Fragilité-rullekake med sommerbær
- Pisk eggehvitene stive i en bakebolle og tilsett halvparten av sukkeret - litt etter litt. Vend inn resten av sukkeret og eddiken og pisk til det blir helt stivt igjen.
- Riv marsipan i marengsen. Tilsett mel og vend det raskt sammen. Hell marengsen ut på en stekeplate med bakepapir ca. 22 x 30 cm. Bruk en slikkepott til å få med det som sitter igjen i bollen. Stek marengsen i ca. 45 min. ved 125 °C.
- Finn fram et nytt bakepapir og legg det klart på en rist. Ta marengsen av stekeplata og fjern det brukte bakepapiret. Legg marengsen på rista til avkjøling.
- Pisk fløten til krem og fordel utover marengsen. Dryss revet sjokolade og bær på kaken.
- La kaken trekke i 3 min. Rull kaken forsiktig sammen og dryss lett med melis og servér!
Kommentarer (0)
Skriv kommentar