• Kontakt oss
  • Om ODENSE
  • Kvalitet
  • YouTube
Norsk (Bokmål)
Dansk Svenska English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Oppskrifter-
    • Valentine
    • Fastelavn
    • Påske
    • Sommer
    • Grill
    • Halloween
    • Jul & Nyttår
    • Bakverk
    • Desserter & Iskrem
    • Pannekaker og vaffler
    • Kransekaker
    • Fest & konfirmasjon
    • Marsipanfigurer
    • Kokosboller
    • Konfekt
    • Kaker
    • Småkaker
    • Muffins
  • Produkter+
    • Marsipan+
      • ODENSE Ekte Marsipan+
        • Produktinformasjon+
          • Test
      • ODENSE Figurmarsipan+
        • Næringsindhold+
          • Test
      • ODENSE Ekstra Hvit Marsipan+
        • Næringsinnhold+
          • Test
      • ODENSE Marsipan Kokos+
        • Næringsindhold+
          • Test
      • ODENSE Marsipan Ekstra Grov+
        • Næringsindhold+
          • Test
      • ODENSE Kransekakemasse+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Marsipanlokk+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
    • Nougat+
      • ODENSE Nougat+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
    • Sjokolade+
      • ODENSE Mørk sjokolade 55%+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Mørk sjokolade 70%+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Hvit sjokolade+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
  • Den søte skolen+
    • Bryllupskaken
    • Sjokoladedekorasjoner
    • Sjokolademønster
    • Marsipanblomster
    • Marsipanroser
    • Oppbevaring av julekonfekt
    • Temperering av sjokolade
    • Uttrulling av marsipan
  • Bærekraft+
    • Dette har vi oppnådd
    • ODENSE Gruppen og Orkla Bærekraft
Se alle resultater

Fragilité-rullekake med sommerbær

Andre oppskrifter

Hvetekrans med marsipan, eple og nøtter

Nougatpålegg med hasselnøtter og sjokolade

Marsipanchips med salt og krydderurter

Makroner med nougat

Nyttårsdessert

Se flere oppskrifter Søk ingrediensene mine
Forrige Oppskrift | Neste oppskrift
  • Fragilité Roulade Med Sommerbaer
    Fragilité Roulade Med Sommerbaer

Kommentarer (0)

Skriv kommentar

Rangering ( ) 3 0

Vanskelighetsgrad

Forberedelse
20 min

Total tid
1 t 5 min

Personer
8-10

Denne rullekaken er enkel å lage og har en deilig og frisk smak av sommer!

Slik lager du Fragilité-rullekake med sommerbær

  1. Pisk eggehvitene stive i en bakebolle og tilsett halvparten av sukkeret - litt etter litt. Vend inn resten av sukkeret og eddiken og pisk til det blir helt stivt igjen.
  2. Riv marsipan i marengsen. Tilsett mel og vend det raskt sammen. Hell marengsen ut på en stekeplate med bakepapir ca. 22 x 30 cm. Bruk en slikkepott til å få med det som sitter igjen i bollen. Stek marengsen i ca. 45 min. ved 125 °C.
  3. Finn fram et nytt bakepapir og legg det klart på en rist. Ta marengsen av stekeplata og fjern det brukte bakepapiret. Legg marengsen på rista til avkjøling.
  4. Pisk fløten til krem og fordel utover marengsen. Dryss revet sjokolade og bær på kaken.
  5. La kaken trekke i 3 min. Rull kaken forsiktig sammen og dryss lett med melis og servér!

Kommentarer

Odense Marcipan svarer ikke kommentarer som legges igjen på siden. Vennligst kontakt oss her for spørsmål.

Ingredienser

  • Marengsbunn:
  • 4 eggehvite(r)
  • 150 g sukker
  • ½ ts eddik
  • 200 g ODENSE Ekte marsipan
  • 2 ss hvetemel
  • Fyll:
  • 100 g grovhakket ODENSE mørk sjokolade 55 % eller ODENSE Hvit sjokolade
  • 250 g sommerbær - f.eks. jordbær, bringebær, blåbær, bjørnebær
  • litt melis til dryss på kaken

TIPS!

Se den "Den søte skolen" for tips & ideèr
  • Skriv ut oppskriften
  • Send til e-mail

Send til e-mail

Fragilité-rullekake med sommerbær


Avsenderens e-post *

mottakerens epost *

Melding til mottaker

Meldingen er sendt


Alle felt med * må fylles ut

Følg oss på Facebook

  • Juridisk
  • Om ODENSE
  • Sitemap
  • Cookies
Odense Marcipan Norge - Telefon: +47 800 30 923 (Mandag - fredag 9.00-15.30) - E-post: forbruker@idun.no