• Kontakt oss
  • Om ODENSE
  • Kvalitet
  • YouTube
Norsk (Bokmål)
Dansk Svenska English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Oppskrifter-
    • Valentine
    • Fastelavn
    • Påske
    • Sommer
    • Grill
    • Halloween
    • Jul & Nyttår
    • Bakverk
    • Desserter & Iskrem
    • Pannekaker og vaffler
    • Kransekaker
    • Fest & konfirmasjon
    • Marsipanfigurer
    • Kokosboller
    • Konfekt
    • Kaker
    • Småkaker
    • Muffins
  • Produkter+
    • Marsipan+
      • ODENSE Ekte Marsipan+
        • Produktinformasjon+
          • Test
      • ODENSE Figurmarsipan+
        • Næringsindhold+
          • Test
      • ODENSE Ekstra Hvit Marsipan+
        • Næringsinnhold+
          • Test
      • ODENSE Marsipan Kokos+
        • Næringsindhold+
          • Test
      • ODENSE Marsipan Ekstra Grov+
        • Næringsindhold+
          • Test
      • ODENSE Kransekakemasse+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Marsipanlokk+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
    • Nougat+
      • ODENSE Nougat+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
    • Sjokolade+
      • ODENSE Mørk sjokolade 55%+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Mørk sjokolade 70%+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Hvit sjokolade+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
  • Den søte skolen+
    • Bryllupskaken
    • Sjokoladedekorasjoner
    • Sjokolademønster
    • Marsipanblomster
    • Marsipanroser
    • Oppbevaring av julekonfekt
    • Temperering av sjokolade
    • Uttrulling av marsipan
  • Bærekraft+
    • Dette har vi oppnådd
    • ODENSE Gruppen og Orkla Bærekraft
Se alle resultater

Mini-kransekagecupcakes

Andre oppskrifter

Hvetekrans med marsipan, eple og nøtter

Marsipanchips med salt og krydderurter

Makroner med nougat

Sjokolademousse i tre lag

Nyttårsdessert

Se flere oppskrifter Søk ingrediensene mine
Forrige Oppskrift | Neste oppskrift
  • mini-kransekagecupcakes
    mini-kransekagecupcakes

Kommentarer (0)

Skriv kommentar

Rangering ( ) 4 3

Vanskelighetsgrad

Forberedelse
30 min

Total tid
1 t

Stk.
18-20

Kransekakene er velegnet til mange festlige anledninger. Server f.eks. disse fine kakene på nyttårsaften, når klokken slår tolv, og champagnekorkene popper ut.

Slik lager du Mini-kransekagecupcakes

  1. Pisk smør og sukker luftig.
  2. Riv marsipan på den grove siden av et rivjern. Tilsett marsipanen og pisk det sammen. Tilsett eggene et av gang, mens du fortsatt pisker.
  3. Tilsett mel og fyll massen i 18-20 smurte mini muffinsformer. Bak kakene ved ca. 175 ° C i 15-20 minutter. Ta kakene ut av ovnen og la dem kjøle seg ned i formene.
  4. Skru ovnen opp på 200 ° C. Sprøyt små topper av kransekakemasse oppå kakene og bak dem ytterligere 10-15 minutter i den varme ovnen, eller til kransekaken er gjennombakt.
  5. Server de små og søte mini-kransekakemuffinsene ved stuetemperatur med et dryss av melis.

Kommentarer

Odense Marcipan svarer ikke kommentarer som legges igjen på siden. Vennligst kontakt oss her for spørsmål.

Ingredienser

  • 125 g sukker
  • 125 g bløt smør
  • litt smør til formen
  • 125 g ODENSE Ekstra grov
  • 2 egg
  • 50 g mel
  • 200 g ODENSE Kransekakemasse
  • melis til pynt

TIPS!

Kakene kan lages dagen i forveien. Du kan evt. være lurt å trykke et lite stykke mørk sjokolade i marsipanmassen, når de er halv stekte.

Resten av posen med kransekakemasse kan bakes som små Petit Four med en nøtt i midten.

Se den "Den søte skolen" for tips & ideèr
  • Skriv ut oppskriften
  • Send til e-mail

Send til e-mail

Mini-kransekagecupcakes


Avsenderens e-post *

mottakerens epost *

Melding til mottaker

Meldingen er sendt


Alle felt med * må fylles ut

Følg oss på Facebook

  • Juridisk
  • Om ODENSE
  • Sitemap
  • Cookies
Odense Marcipan Norge - Telefon: +47 800 30 923 (Mandag - fredag 9.00-15.30) - E-post: forbruker@idun.no