• Kontakt oss
  • Om ODENSE
  • Kvalitet
  • YouTube
Norsk (Bokmål)
Dansk Svenska English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Oppskrifter-
    • Valentine
    • Fastelavn
    • Påske
    • Sommer
    • Grill
    • Halloween
    • Jul & Nyttår
    • Bakverk
    • Desserter & Iskrem
    • Pannekaker og vaffler
    • Kransekaker
    • Fest & konfirmasjon
    • Marsipanfigurer
    • Kokosboller
    • Konfekt
    • Kaker
    • Småkaker
    • Muffins
  • Produkter+
    • Marsipan+
      • ODENSE Ekte Marsipan+
        • Produktinformasjon+
          • Test
      • ODENSE Figurmarsipan+
        • Næringsindhold+
          • Test
      • ODENSE Ekstra Hvit Marsipan+
        • Næringsinnhold+
          • Test
      • ODENSE Marsipan Kokos+
        • Næringsindhold+
          • Test
      • ODENSE Marsipan Ekstra Grov+
        • Næringsindhold+
          • Test
      • ODENSE Kransekakemasse+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Marsipanlokk+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
    • Nougat+
      • ODENSE Nougat+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
    • Sjokolade+
      • ODENSE Mørk sjokolade 55%+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Mørk sjokolade 70%+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Hvit sjokolade+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
  • Den søte skolen+
    • Bryllupskaken
    • Sjokoladedekorasjoner
    • Sjokolademønster
    • Marsipanblomster
    • Marsipanroser
    • Oppbevaring av julekonfekt
    • Temperering av sjokolade
    • Uttrulling av marsipan
  • Bærekraft+
    • Dette har vi oppnådd
    • ODENSE Gruppen og Orkla Bærekraft
Se alle resultater

Sjokolademuffins med krem

Andre oppskrifter

Hvetekrans med marsipan, eple og nøtter

Marsipanchips med salt og krydderurter

Makroner med nougat

Nyttårsdessert

Kransekake med nøtter

Se flere oppskrifter Søk ingrediensene mine
Forrige Oppskrift | Neste oppskrift
  • Fastelavn Chokolademuffins
    Fastelavn Chokolademuffins

Kommentarer (0)

Skriv kommentar

Rangering ( ) 3 0

Vanskelighetsgrad

Forberedelse
20 min

Total tid
50 min

Personer
12

Slik lager du Sjokolademuffins med krem

  1. Hakk sjokoladen fint. Finn fram kjele, og ha den hakkede sjokoladen og melken i. La dette smelte før du tilsetter smør og sukker. Rør dette godt sammen. Pisk i et egg av gangen.
  2. Bruk en sil til å sikte hvetemel, bakepulver og kakao inn i deigen. Rør dette så godt sammen.
  3. Sett ovnen på 175 °C. Fordel deigen i 12 muffinsformer. Stek muffinsene i 20-25 minutter. Avkjøl muffinsene før de pyntes.
  4. Pisk smør og melis til en luftig krem. Tilsett kremosten og pisk til kremen er ensartet. Ha kremen i en sprøytepose med stjernetyll. Sprøyt til slutt små topper på muffinsene.
  5. Farg marsipanen sort med konditorfarge. Bruk en kjevle til å kjevle marsipanen flat. Skjær ut små katter eller bruk en kattelignende pepperkakeform til å skjære ut små katter. La marsipan-kattene ligge og tørke. (Det kan være lurt å lage marsipan-kattene en dag i forveien).
  6. Pynt så muffinsene med marsipan-katter.

Kommentarer

Odense Marcipan svarer ikke kommentarer som legges igjen på siden. Vennligst kontakt oss her for spørsmål.

Ingredienser

  • Muffins:
  • 100 g ODENSE mørk sjokolade 55 %
  • 1 dl helmelk
  • 150 g smør
  • 150 g sukker
  • 3 egg
  • 160 g hvetemel
  • 2 ts bakepulver
  • 1 ts vanilje pulver
  • Krem:
  • 75 g smør
  • 75 g melis
  • 150 g kremost , naturel
  • Pynt:
  • 50 g ODENSE Figurmarsipan
  • litt konditorfarge, sort

TIPS!

Se den "Den søte skolen" for tips & ideèr
  • Skriv ut oppskriften
  • Send til e-mail

Send til e-mail

Sjokolademuffins med krem


Avsenderens e-post *

mottakerens epost *

Melding til mottaker

Meldingen er sendt


Alle felt med * må fylles ut

Følg oss på Facebook

  • Juridisk
  • Om ODENSE
  • Sitemap
  • Cookies
Odense Marcipan Norge - Telefon: +47 800 30 923 (Mandag - fredag 9.00-15.30) - E-post: forbruker@idun.no