Vanskelighetsgrad
Forberedelse
20 min
Total tid
1
t
Stk.
8-10
Slik lager du Bærtrifli med marsipankrymmel
- Bland mel, havregryn, sukker, nøtter, marsipan, kardemomme, salt og smør til det har konsistens som brødsmuler. Fordel massen ut på bakepapir og stek det ved 175 ˚C grader i ca. 25-30 minutter. Rør gjerne rundt på blandingen underveis i stekingen. Avkjøl helt etter steking.
- Del eventuelt store bære i mindre biter, hvis nødvendig. Del en appelsin i to og skis ut saften i en bolle og legg bærene i appelsinsaften. La de trekke i noen minutter.
- Pisk eggehvitene stive i en ren bolle og tilsett sukkeret - litt av gangen.
- Bland sammen marsipankrymmelen med hakket sjokolade og fordel massen i bunnen av 8-10 små dessertglass. Legg på bærene og sprøyt på marengsen på toppen.
- Brenn marengstoppene med en creme brûlèe-brenner og servèr!
Kommentarer (0)
Skriv kommentar