• Kontakt oss
  • Om ODENSE
  • YouTube
Norsk (Bokmål)
Dansk Svenska English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Oppskrifter-
    • Valentine
    • Fastelavn
    • Påske
    • Sommer
    • Grill
    • Halloween
    • Jul & Nyttår
    • Bakverk
    • Desserter & Iskrem
    • Pannekaker og vaffler
    • Kransekaker
    • Fest & konfirmasjon
    • Marsipanfigurer
    • Kokosboller
    • Konfekt
    • Kaker
    • Småkaker
    • Muffins
  • Produkter+
    • Marsipan+
      • Odense Ekte Marsipan+
        • Produktinformasjon+
          • Test
      • Odense Figurmarsipan+
        • Næringsindhold+
          • Test
      • Lakrismarsipan+
        • Produktinformasjon+
          • Næringsinnhold
      • ODENSE Ekstra Hvit Marsipan+
        • Næringsinnhold
      • Odense Kransekakemasse+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Marsipanlokk+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
    • Nougat+
      • ODENSE Nougat+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
    • Sjokolade+
      • ODENSE Mørk sjokolade 55%+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Mørk sjokolade 70%+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Hvit sjokolade+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
  • Den søte skolen+
    • Bryllupskaken
    • Sjokoladedekorasjoner
    • Sjokolademønster
    • Marsipanblomster
    • Marsipanroser
    • Oppbevaring av julekonfekt
    • Temperering av sjokolade
    • Uttrulling av marsipan
  • Kvalitet+
    • Kvalitet og sikkerhet
    • Smak forskjellen
Se alle resultater

Glutenfri rabarbratrifli

Andre oppskrifter

Jordbær påskeegg

Festlig sjokoladekake

Brownie med nougat og marsipan

Marengskake

Jordbær sorbet

Se flere oppskrifter Søk ingrediensene mine
Forrige Oppskrift | Neste oppskrift
  • Glutenfri Rabarbertrifli 1
    Glutenfri Rabarbertrifli 1

Kommentarer (0)

Skriv kommentar

Rangering ( ) 3 0

Vanskelighetsgrad

Forberedelse
30 min

Total tid
45 min

Personer
4

Slik lager du Glutenfri rabarbratrifli

  1. Rabarbrakompott: Skjær rabarbraen i små biter og bland de med sukker og sitronsaft. Ha i en stekepanne og la rabarbramassen surre på lav varme i ca. 20 min.
  2. Marsipan-müsli: Bland havregryn, kokos, hakkede mandler, revet marsipan og honning sammen. Fordel massen utover på en stekeplate og stek ved 160 °C varmluft i ca. 15-20 min., til det er gyllent og sprøtt.
  3. Finn fram små glass. Varier med lag av rabarbrakompott og med lag av müsli. Pynt med hakket sjokolade.

Kommentarer

Odense Marcipan svarer ikke kommentarer som legges igjen på siden. Vennligst kontakt oss her for spørsmål.

Ingredienser

  • Rabarbrakompott:
  • 600 g rabarbra
  • 200 g sukker
  • Saften fra 1 sitron(er)
  • Marsipan-müsli:
  • 100 g glutenfri havregryn
  • 25 g kokos
  • 50 g mandler, hakkede
  • 50 g revet ODENSE Ekte marsipan
  • 2 ss honning
  • Pynt:
  • 100 g hakket ODENSE mørk sjokolade 70 %

TIPS!

Pyntes ikke desserten med hakket sjokolade er desserten også laktosefri. Desserten kan serveres med krem, men da må man være oppmerksom på at fløte inneholder laktose.

Se den "Den søte skolen" for tips & ideèr
  • Skriv ut oppskriften
  • Send til e-mail

Send til e-mail

Glutenfri rabarbratrifli


Avsenderens e-post *

mottakerens epost *

Melding til mottaker

Meldingen er sendt


Alle felt med * må fylles ut

Følg oss på Facebook

  • Juridisk
  • Om ODENSE
  • Sitemap
  • Cookies
Odense Marcipan Norge - Telefon: +47 800 30 923 (Mandag - fredag 9.00-15.30) - E-post: forbruker@idun.no