• Kontakt oss
  • Om ODENSE
  • YouTube
Norsk (Bokmål)
Dansk Svenska English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Oppskrifter-
    • Valentine
    • Fastelavn
    • Påske
    • Sommer
    • Grill
    • Halloween
    • Jul & Nyttår
    • Bakverk
    • Desserter & Iskrem
    • Pannekaker og vaffler
    • Kransekaker
    • Fest & konfirmasjon
    • Marsipanfigurer
    • Kokosboller
    • Konfekt
    • Kaker
    • Småkaker
    • Muffins
  • Produkter+
    • Marsipan+
      • Odense Ekte Marsipan+
        • Produktinformasjon+
          • Test
      • Odense Figurmarsipan+
        • Næringsindhold+
          • Test
      • Lakrismarsipan+
        • Produktinformasjon+
          • Næringsinnhold
      • ODENSE Ekstra Hvit Marsipan+
        • Næringsinnhold
      • Odense Kransekakemasse+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Marsipanlokk+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
    • Nougat+
      • ODENSE Nougat+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
    • Sjokolade+
      • ODENSE Mørk sjokolade 55%+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Mørk sjokolade 70%+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Hvit sjokolade+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
  • Den søte skolen+
    • Bryllupskaken
    • Sjokoladedekorasjoner
    • Sjokolademønster
    • Marsipanblomster
    • Marsipanroser
    • Oppbevaring av julekonfekt
    • Temperering av sjokolade
    • Uttrulling av marsipan
  • Kvalitet+
    • Kvalitet og sikkerhet
    • Smak forskjellen
Se alle resultater

Hvit sjokoladeis med blåbær

Andre oppskrifter

Festlig sjokoladekake

Brownie med nougat og marsipan

Marengskake

Jordbær sorbet

Marsipanchips med sjokolade

Se flere oppskrifter Søk ingrediensene mine
Forrige Oppskrift | Neste oppskrift
  • Hvid chokoladeis med blåbær
    Hvid chokoladeis med blåbær

Kommentarer (0)

Skriv kommentar

Rangering ( ) 3 0

Vanskelighetsgrad

Forberedelse

Total tid

Stk.
8 portioner

Slik lager du Hvit sjokoladeis med blåbær

  1. Pisk eggeplommer, sukker og vaniljekorn luftig. Pisk melken og fløten inn i eggemassen.
  2. Varm blandingen opp under omrøring i en kjele til den er lett kremet - den må ikke koke!
  3. Hakk sjokoladen og smelt sammen med den varme kremen. Sett kremen til avkjøling.
  4. Vend blåbærene sammen med den kalde iskremen og legg kremen i en form.
  5. Sett formen i fryseren i et par timer til den er fast. Skjær isen i terninger og pynt med friske blåbær eller annen frukt. Litt sjokoladesaus er også godt til.

Kommentarer

Odense Marcipan svarer ikke kommentarer som legges igjen på siden. Vennligst kontakt oss her for spørsmål.

Ingredienser

  • 6 stk. eggeplomme(r) , fra mellomstor egg
  • 100 g sukker
  • ½ vaniljestang
  • 4 dl helmelk
  • 4 dl kremfløte
  • 200 g ODENSE hvit sjokolade
  • 150 g friske blåbær
  • Pynt:
  • 50 g riske blåbær

TIPS!

TIPS!
Litt hakkede pistasjnøtter vil også være flott å dekorere tallerkenen med!

Se den "Den søte skolen" for tips & ideèr
  • Skriv ut oppskriften
  • Send til e-mail

Send til e-mail

Hvit sjokoladeis med blåbær


Avsenderens e-post *

mottakerens epost *

Melding til mottaker

Meldingen er sendt


Alle felt med * må fylles ut

Følg oss på Facebook

  • Juridisk
  • Om ODENSE
  • Sitemap
  • Cookies
Odense Marcipan Norge - Telefon: +47 800 30 923 (Mandag - fredag 9.00-15.30) - E-post: forbruker@idun.no