• Kontakt oss
  • Om ODENSE
  • Kvalitet
  • YouTube
Norsk (Bokmål)
Dansk Svenska English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Oppskrifter-
    • Valentine
    • Fastelavn
    • Påske
    • Sommer
    • Grill
    • Halloween
    • Jul & Nyttår
    • Bakverk
    • Desserter & Iskrem
    • Pannekaker og vaffler
    • Kransekaker
    • Fest & konfirmasjon
    • Marsipanfigurer
    • Kokosboller
    • Konfekt
    • Kaker
    • Småkaker
    • Muffins
  • Produkter+
    • Marsipan+
      • ODENSE Ekte Marsipan+
        • Produktinformasjon+
          • Test
      • ODENSE Figurmarsipan+
        • Næringsindhold+
          • Test
      • ODENSE Ekstra Hvit Marsipan+
        • Næringsinnhold+
          • Test
      • ODENSE Marsipan Kokos+
        • Næringsindhold+
          • Test
      • ODENSE Marsipan Ekstra Grov+
        • Næringsindhold+
          • Test
      • ODENSE Kransekakemasse+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Marsipanlokk+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
    • Nougat+
      • ODENSE Nougat+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
    • Sjokolade+
      • ODENSE Mørk sjokolade 55%+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Mørk sjokolade 70%+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Hvit sjokolade+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
  • Den søte skolen+
    • Bryllupskaken
    • Sjokoladedekorasjoner
    • Sjokolademønster
    • Marsipanblomster
    • Marsipanroser
    • Oppbevaring av julekonfekt
    • Temperering av sjokolade
    • Uttrulling av marsipan
  • Bærekraft+
    • Dette har vi oppnådd
    • ODENSE Gruppen og Orkla Bærekraft
Se alle resultater

Iskrem i marsipankurv

Andre oppskrifter

Mascarponekake med nougat og syltede nøtter

Nougatpålegg med hasselnøtter og sjokolade

Sjokolademousse i tre lag

Nyttårsdessert

Kirsebærkransekake til nyttår!

Se flere oppskrifter Søk ingrediensene mine
Forrige Oppskrift | Neste oppskrift
  • Sprød og enkel nytårsdessert
    Sprød og enkel nytårsdessert

Kommentarer (0)

Skriv kommentar

Rangering ( ) 3 0

Vanskelighetsgrad

Forberedelse
40 min

Total tid
50 min

Personer
4

Slik lager du Iskrem i marsipankurv

  1. Alle ingrediensene til deigen skal ha romtemperatur. Det hele røres sammen til en jevn masse, og smøres ut i et tynt lag på stekepapir i sirkler av 9-10 cm i diameter.
  2. Stek plettene ved 180° C, til de er gylne. Ta plettene av stekepapiret mens de er varme, og legg de over små glass/kopper med bunnen opp, slik at de folder seg nedover glasset/koppen.
  3. Når plettene er avkjølt, snus de slik at de likner små kurver. Anrett de på desserttallerkener med en kule iskrem, og pynt gjerne med frisk frukt og en hjemmelaget sjokoladestjerne. Stjernen lages av smeltet hvit sjokolade, som sprøytes ut på plast i stjerneform. Tørk stjernen før bruk.

Kommentarer

Odense Marcipan svarer ikke kommentarer som legges igjen på siden. Vennligst kontakt oss her for spørsmål.

Ingredienser

  • 50 g smør
  • 50 g ODENSE Ekte marsipan
  • 50 g hvetemel
  • 50 g sukker
  • 2 eggehvite(r)
  • Tilbehør
  • is etter eget ønske
  • Pynt
  • 100 g ODENSE hvit sjokolade

TIPS!

TIPS!
Pynt også gjerne med litt frisk frukt på tallerkenen.

Se den "Den søte skolen" for tips & ideèr
  • Skriv ut oppskriften
  • Send til e-mail

Send til e-mail

Iskrem i marsipankurv


Avsenderens e-post *

mottakerens epost *

Melding til mottaker

Meldingen er sendt


Alle felt med * må fylles ut

Følg oss på Facebook

  • Juridisk
  • Om ODENSE
  • Sitemap
  • Cookies
Odense Marcipan Norge - Telefon: +47 800 30 923 (Mandag - fredag 9.00-15.30) - E-post: forbruker@idun.no