• Kontakt oss
  • Om ODENSE
  • YouTube
Norsk (Bokmål)
Dansk Svenska English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Oppskrifter-
    • Valentine
    • Fastelavn
    • Påske
    • Sommer
    • Grill
    • Halloween
    • Jul & Nyttår
    • Bakverk
    • Desserter & Iskrem
    • Pannekaker og vaffler
    • Kransekaker
    • Fest & konfirmasjon
    • Marsipanfigurer
    • Kokosboller
    • Konfekt
    • Kaker
    • Småkaker
    • Muffins
  • Produkter+
    • Marsipan+
      • Odense Ekte Marsipan+
        • Produktinformasjon+
          • Test
      • Odense Figurmarsipan+
        • Næringsindhold+
          • Test
      • Lakrismarsipan+
        • Produktinformasjon+
          • Næringsinnhold
      • ODENSE Ekstra Hvit Marsipan+
        • Næringsinnhold
      • Odense Kransekakemasse+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Marsipanlokk+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
    • Nougat+
      • ODENSE Nougat+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
    • Sjokolade+
      • ODENSE Mørk sjokolade 55%+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Mørk sjokolade 70%+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Hvit sjokolade+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
  • Den søte skolen+
    • Bryllupskaken
    • Sjokoladedekorasjoner
    • Sjokolademønster
    • Marsipanblomster
    • Marsipanroser
    • Oppbevaring av julekonfekt
    • Temperering av sjokolade
    • Uttrulling av marsipan
  • Kvalitet+
    • Kvalitet og sikkerhet
    • Smak forskjellen
Se alle resultater

Sarah Bernhardt

Andre oppskrifter

Cookies med nougat

Kokosboller med bringebær

Char-the kaker

Nisse jul

Regnbueroulade

Se flere oppskrifter Søk ingrediensene mine
Forrige Oppskrift | Neste oppskrift
  • Sarah Bernhardt som på Søllerød Kro
    Sarah Bernhardt som på Søllerød Kro
  • Sarah Bernhardt som på Søllerød Kro1
    Sarah Bernhardt som på Søllerød Kro1
  • Sarah Bernhardt som på Søllerød Kro2
    Sarah Bernhardt som på Søllerød Kro2
  • Sarah Bernhardt som på Søllerød Kro3
    Sarah Bernhardt som på Søllerød Kro3
Forrige bilde | Neste bilde

Kommentarer (2)

Skriv kommentar

Rangering ( ) 4 6

Vanskelighetsgrad

Forberedelse
1 t

Total tid
24 t

Stk.
25

Brian Mark Hansen, som har utviklet denne oppskriften, er kjøkkensjef på Søllerød Kro i Danmark. Brian har tidligere været ansatt på Ruths Hotel i Skagen og Kong Hans Kælder. Videre har han deltatt i flere kokkekonkurranser i Danmark og utmerket seg med flotte plasseringer: Nr. 2 til Årets Kokk 2010 Nr. 1 til Årets Viltrett 2013 Nr. 2 til Bocuse d’Or Danmark 2013

Slik lager du Sarah Bernhardt

  1. Kaffe-krem: Kok opp fløten med kaffebønnene og la det trekke i 10 minutter. Sikt fløten fra bønnene og hell over den hakkede sjokoladen og rør rundt til sjokoladen er smeltet. Rør inn 2,5 dl kremfløte til en jevn masse. Dekk til med plastfolie og la det stå i kjøleskapet natten over.
  2. Bunn: Løs opp sukker, brun farin og salt i eggehviten. Rør inn revet marsipan - litt om gangen til massen er jevn og fast. Kjevle deretter ut marsipanen til den er ca. 0,5 cm tykk og stikk ut bunnene med en utstikker (ca. 3,5 cm i diameter). Stek bunnene midt i ovnen ved 180 °C i ca. 5 minutter.
  3. Montering: Pisk opp kaffe-kremen med en el. pisker eller i en kjøkkenmaskin og legg kremen i en sprøytepose. Klipp hull i posen og sprøyt ut små topper på de avkjølte bunnene. Sett de kaldt eller i fryseren, til kaffe-kremen har stivnet litt. Smelt sjokoladen etter anvisning på pakken og dypp kakene i sjokoladen (bruk en dyp bolle/skål for sjokoladen).
  4. Overtrekk: Smelt 300 g sjokolade etter anvisning på pakken og dypp kakene i sjokoladen (bruk en dyp bolle/skål for sjokoladen).

Kommentarer

Odense Marcipan svarer ikke kommentarer som legges igjen på siden. Vennligst kontakt oss her for spørsmål.

  • Nina 24.11.2015 15:29:36
    Det er sikkert frysetørret bringebær ....
  • Yana 14.11.2015 22:22:38
    Hva er det som er rødfarget opp på sjokoladene?

Ingredienser

  • Kaffe-krem:
  • 2½ dl. kremfløte
  • 40 g ristede kaffebønner
  • 100 g ODENSE mørk sjokolade 55 % , hakket
  • 100 g ODENSE mørk sjokolade 70 % , hakket
  • 2,5 dl kremfløte
  • Bunner:
  • 350 g ODENSE Ekte marsipan , revet og romtemperert
  • 30 g sukker
  • 105 g brun brun farin
  • 1 knsp. salt
  • 30 g eggehvite(r) , romtemperert
  • Overtrekk:
  • 300 g ODENSE mørk sjokolade 55 % , eller 70 % sjokolade

TIPS!

Ønsker du å dekorere kakene med kakepynt, hakkede nøtter el. må dette gjøres før sjokoladen stivner helt.

Montering: Pisk opp kaffe-kremen med en el. pisker eller i en kjøkkenmaskin og legg kremen i en sprøytepose. Klipp hull i posen og sprøyt ut små topper på de avkjølte bunnene. Sett de kaldt eller i fryseren, til kaffe-kremen har stivnet litt.







Se den "Den søte skolen" for tips & ideèr
  • Skriv ut oppskriften
  • Send til e-mail

Send til e-mail

Sarah Bernhardt


Avsenderens e-post *

mottakerens epost *

Melding til mottaker

Meldingen er sendt


Alle felt med * må fylles ut

Følg oss på Facebook

  • Juridisk
  • Om ODENSE
  • Sitemap
  • Cookies
Odense Marcipan Norge - Telefon: +47 800 30 923 (Mandag - fredag 9.00-15.30) - E-post: forbruker@idun.no