Vanskelighetsgrad
Forberedelse
20 min
Total tid
30
min
Personer
4
Slik lager du Grillet eple med mørkt øl
- Kjernehuset stikkes ut av eplene, og skjøres i 3 skiver (endene brukes ikke). Marsipanrullen skjæres i skiver på 1 cm, som rulles/trykkes ut slik at størrelsen passer med epleskivene.
- Hell mørkt øl over marsipanskivene, og la det trekke 10 minutter på kjøl.
- Legg annenhver skive med eple og marsipan oppå hverandre, start og slutt med eple. Smør evnt. eplene med litt olivenolje rett før de settes direkte på grillen. Grill deretter i ca. 2-3 minutter under lokk. Har du ikke grill med lokk, kan du pakke de i aluminiumsfolie som legges på grillen og snus med jevne mellomrom.
- Servères sammen med vaniljeis, mens den fortsatt er litt varm .
Kommentarer (0)
Skriv kommentar