Vanskelighetsgrad
Forberedelse
30 min
Total tid
2
t
45
min
Stk.
12
Slik lager du Fastelavns muffinboller med nougat og marsipan
- Bruk en kjøkkenmaskin eller sett deigkrok på en elektrisk visp og finn en stor bolle. Gjæren røres ut i lunken melk, og eggene røres inn et av gangen.
- Tilsett sukker, salt, honning, smør og halvparten av melet og rør det godt sammen. Dryss resten av melet i litt av gangen mens det røres, og la deigen hvile i 1 time.
- Fordel deigen med skje i smurte muffinsformer. Lag en god fordypning i hver med fingeren og fyll den med nougat og kransekakemasse.
- Brett deigen over og vend bollen i formen, slik at bretten vender ned.
- La de heve lunt i 45 minutter og pensle med egg.
- Stekes i 20-25 minutter ved 180 °C.
- Avkjøl på en rist og pynt med glasur eller smeltet sjokolade.
Kommentarer (0)
Skriv kommentar