• Kontakt oss
  • Om ODENSE
  • Kvalitet
  • YouTube
Norsk (Bokmål)
Dansk Svenska English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Oppskrifter-
    • Valentine
    • Fastelavn
    • Påske
    • Sommer
    • Grill
    • Halloween
    • Jul & Nyttår
    • Bakverk
    • Desserter & Iskrem
    • Pannekaker og vaffler
    • Kransekaker
    • Fest & konfirmasjon
    • Marsipanfigurer
    • Kokosboller
    • Konfekt
    • Kaker
    • Småkaker
    • Muffins
  • Produkter+
    • Marsipan+
      • ODENSE Ekte Marsipan+
        • Produktinformasjon+
          • Test
      • ODENSE Figurmarsipan+
        • Næringsindhold+
          • Test
      • ODENSE Ekstra Hvit Marsipan+
        • Næringsinnhold+
          • Test
      • ODENSE Marsipan Kokos+
        • Næringsindhold+
          • Test
      • ODENSE Marsipan Ekstra Grov+
        • Næringsindhold+
          • Test
      • ODENSE Kransekakemasse+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Marsipanlokk+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
    • Nougat+
      • ODENSE Nougat+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
    • Sjokolade+
      • ODENSE Mørk sjokolade 55%+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Mørk sjokolade 70%+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Hvit sjokolade+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
  • Den søte skolen+
    • Bryllupskaken
    • Sjokoladedekorasjoner
    • Sjokolademønster
    • Marsipanblomster
    • Marsipanroser
    • Oppbevaring av julekonfekt
    • Temperering av sjokolade
    • Uttrulling av marsipan
  • Bærekraft+
    • Dette har vi oppnådd
    • ODENSE Gruppen og Orkla Bærekraft
Se alle resultater

Fastelavns muffinboller med nougat og marsipan

Andre oppskrifter

Vaniljemuffins med krem

Sjokolademuffins med krem

Sjokolademuffins med engelsk konfekt

Kattemuffins med sjokoladeglasur

Fastelavnsboller med sjokolade- og vaniljekrem

Se flere oppskrifter Søk ingrediensene mine
Forrige Oppskrift | Neste oppskrift
  • Fastelavns muffinboller med nougat og marcipan
    Fastelavns muffinboller med nougat og marcipan

Kommentarer (0)

Skriv kommentar

Rangering ( ) 3 0

Vanskelighetsgrad

Forberedelse
30 min

Total tid
2 t 45 min

Stk.
12

Slik lager du Fastelavns muffinboller med nougat og marsipan

  1. Bruk en kjøkkenmaskin eller sett deigkrok på en elektrisk visp og finn en stor bolle. Gjæren røres ut i lunken melk, og eggene røres inn et av gangen.
  2. Tilsett sukker, salt, honning, smør og halvparten av melet og rør det godt sammen. Dryss resten av melet i litt av gangen mens det røres, og la deigen hvile i 1 time.
  3. Fordel deigen med skje i smurte muffinsformer. Lag en god fordypning i hver med fingeren og fyll den med nougat og kransekakemasse.
  4. Brett deigen over og vend bollen i formen, slik at bretten vender ned.
  5. La de heve lunt i 45 minutter og pensle med egg.
  6. Stekes i 20-25 minutter ved 180 °C.
  7. Avkjøl på en rist og pynt med glasur eller smeltet sjokolade.

Kommentarer

Odense Marcipan svarer ikke kommentarer som legges igjen på siden. Vennligst kontakt oss her for spørsmål.

Ingredienser

  • 2 dl melk
  • 25 g gjær
  • 3 egg
  • 1 ss. sukker
  • 2 ts. salt
  • 1 ss. honning
  • 125 g smør
  • 500 g hvetemel
  • Fyll
  • 75 g ODENSE Nougat
  • 100 g ODENSE Kransekakemasse
  • Pynt
  • 1 sammenpisket egg til pensling
  • ODENSE mørk sjokolade 55 %
  • glasur

TIPS!

Se den "Den søte skolen" for tips & ideèr
  • Skriv ut oppskriften
  • Send til e-mail

Send til e-mail

Fastelavns muffinboller med nougat og marsipan


Avsenderens e-post *

mottakerens epost *

Melding til mottaker

Meldingen er sendt


Alle felt med * må fylles ut

Følg oss på Facebook

  • Juridisk
  • Om ODENSE
  • Sitemap
  • Cookies
Odense Marcipan Norge - Telefon: +47 800 30 923 (Mandag - fredag 9.00-15.30) - E-post: forbruker@idun.no