• Kontakt oss
  • Om ODENSE
  • Kvalitet
  • YouTube
Norsk (Bokmål)
Dansk Svenska English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Oppskrifter-
    • Valentine
    • Fastelavn
    • Påske
    • Sommer
    • Grill
    • Halloween
    • Jul & Nyttår
    • Bakverk
    • Desserter & Iskrem
    • Pannekaker og vaffler
    • Kransekaker
    • Fest & konfirmasjon
    • Marsipanfigurer
    • Kokosboller
    • Konfekt
    • Kaker
    • Småkaker
    • Muffins
  • Produkter+
    • Marsipan+
      • ODENSE Ekte Marsipan+
        • Produktinformasjon+
          • Test
      • ODENSE Figurmarsipan+
        • Næringsindhold+
          • Test
      • ODENSE Ekstra Hvit Marsipan+
        • Næringsinnhold+
          • Test
      • ODENSE Marsipan Kokos+
        • Næringsindhold+
          • Test
      • ODENSE Marsipan Ekstra Grov+
        • Næringsindhold+
          • Test
      • ODENSE Kransekakemasse+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Marsipanlokk+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
    • Nougat+
      • ODENSE Nougat+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
    • Sjokolade+
      • ODENSE Mørk sjokolade 55%+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Mørk sjokolade 70%+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Hvit sjokolade+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
  • Den søte skolen+
    • Bryllupskaken
    • Sjokoladedekorasjoner
    • Sjokolademønster
    • Marsipanblomster
    • Marsipanroser
    • Oppbevaring av julekonfekt
    • Temperering av sjokolade
    • Uttrulling av marsipan
  • Bærekraft+
    • Dette har vi oppnådd
    • ODENSE Gruppen og Orkla Bærekraft
Se alle resultater

Adventskake

Andre oppskrifter

Hvetekrans med marsipan, eple og nøtter

Marsipanchips med salt og krydderurter

Makroner med nougat

Nyttårsdessert

Marsipan-Reinsdyr

Se flere oppskrifter Søk ingrediensene mine
Forrige Oppskrift | Neste oppskrift
  • Fest og Adventskage
    Fest og Adventskage

Kommentarer (2)

Skriv kommentar

Rangering ( ) 5 4

Vanskelighetsgrad

Forberedelse
20 min

Total tid
1 t 20 min

Personer
12

Hell deigen i en smurt springform (20 - 24 cm) og stek den ved 160° C i ca. 1 time.

Slik lager du Adventskake

  1. Rør smør, sukker og marsipan sammen.
  2. Pisk eggene i, ett av gangen. Tilsett kardemomme, vaniljesukker og appelsinskall, og pisk til eggemassen er kremet.
  3. Bland hvetemel og bakepulver i deigen, og rør i tørket frukt og valnøtter til sist.
  4. Pynt med smeltet sjokolade eller melis.

Kommentarer

Odense Marcipan svarer ikke kommentarer som legges igjen på siden. Vennligst kontakt oss her for spørsmål.

  • drfjjuutfyg 10.12.2014 17:24:41
    Hvor er oppskriften?
  • drfjjuutfyg 10.12.2014 17:22:59
    Hvor er oppskriften?

Ingredienser

  • 100 g smør
  • 200 g sukker
  • 300 g ODENSE Ekte marsipan
  • 5 egg
  • 1 ts kardemomme, malt
  • 1 ss vaniljesukker
  • 100 g hvetemel
  • 2 ts bakepulver
  • 1 appelsinskall, revet
  • 50 g tranebær
  • 50 g rosiner
  • 50 g grovhakkede valnøtter

TIPS!

Se den "Den søte skolen" for tips & ideèr
  • Skriv ut oppskriften
  • Send til e-mail

Send til e-mail

Adventskake


Avsenderens e-post *

mottakerens epost *

Melding til mottaker

Meldingen er sendt


Alle felt med * må fylles ut

Følg oss på Facebook

  • Juridisk
  • Om ODENSE
  • Sitemap
  • Cookies
Odense Marcipan Norge - Telefon: +47 800 30 923 (Mandag - fredag 9.00-15.30) - E-post: forbruker@idun.no