• Kontakt oss
  • Om ODENSE
  • Kvalitet
  • YouTube
Norsk (Bokmål)
Dansk Svenska English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Oppskrifter-
    • Valentine
    • Fastelavn
    • Påske
    • Sommer
    • Grill
    • Halloween
    • Jul & Nyttår
    • Bakverk
    • Desserter & Iskrem
    • Pannekaker og vaffler
    • Kransekaker
    • Fest & konfirmasjon
    • Marsipanfigurer
    • Kokosboller
    • Konfekt
    • Kaker
    • Småkaker
    • Muffins
  • Produkter+
    • Marsipan+
      • ODENSE Ekte Marsipan+
        • Produktinformasjon+
          • Test
      • ODENSE Figurmarsipan+
        • Næringsindhold+
          • Test
      • ODENSE Ekstra Hvit Marsipan+
        • Næringsinnhold+
          • Test
      • ODENSE Marsipan Kokos+
        • Næringsindhold+
          • Test
      • ODENSE Marsipan Ekstra Grov+
        • Næringsindhold+
          • Test
      • ODENSE Kransekakemasse+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Marsipanlokk+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
    • Nougat+
      • ODENSE Nougat+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
    • Sjokolade+
      • ODENSE Mørk sjokolade 55%+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Mørk sjokolade 70%+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Hvit sjokolade+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
  • Den søte skolen+
    • Bryllupskaken
    • Sjokoladedekorasjoner
    • Sjokolademønster
    • Marsipanblomster
    • Marsipanroser
    • Oppbevaring av julekonfekt
    • Temperering av sjokolade
    • Uttrulling av marsipan
  • Bærekraft+
    • Dette har vi oppnådd
    • ODENSE Gruppen og Orkla Bærekraft
Se alle resultater

Julehjerter av marsipan

Andre oppskrifter

Nougatpålegg med hasselnøtter og sjokolade

Marsipanchips med salt og krydderurter

Makroner med nougat

Marsipan-Reinsdyr

Troikakonfekt

Se flere oppskrifter Søk ingrediensene mine
Forrige Oppskrift | Neste oppskrift
  • Marcipan Julehjerter 1
    Marcipan Julehjerter 1
  • Marcipan Julehjerter 2
    Marcipan Julehjerter 2
Forrige bilde | Neste bilde

Kommentarer (0)

Skriv kommentar

Rangering ( ) 3 0

Vanskelighetsgrad

Forberedelse
30 min

Total tid
30 min

Stk.
10

Slik lager du Julehjerter av marsipan

  1. Ta marsipanen ut av pakningen. Legg et bakepapir på benken, hvor du skal kjevle marsipanen ut. Bruk den hjerte formede pepperkakeformen til å lage marsipan hjerter. Du kan selvfølgelig bruke andre former om ønskelig.
  2. Temperer sjokoladen og pynt hjertene før sjokoladen stivner helt. For hjelp med temperering av sjokolade kan du se under fanen ”Den søte skolen”, eller du kan se baksiden av sjokoladepakningen.
  3. Du kan pynte hjertene med sjoko-hjerter, eller annen pynt du finner passende. Du kan også bruke konditorfarge til å farge den hvite sjokoladen om ønskelig.

Kommentarer

Odense Marcipan svarer ikke kommentarer som legges igjen på siden. Vennligst kontakt oss her for spørsmål.

Ingredienser

  • 150 g ODENSE Ekstra grov
  • 200 g ODENSE hvit sjokolade
  • Idun mors hjemmebakte røde sjoko-hjerter

TIPS!

Se under fanen "Den søte skolen" for hjelp med temperering av sjokolade.

Se den "Den søte skolen" for tips & ideèr
  • Skriv ut oppskriften
  • Send til e-mail

Send til e-mail

Julehjerter av marsipan


Avsenderens e-post *

mottakerens epost *

Melding til mottaker

Meldingen er sendt


Alle felt med * må fylles ut

Følg oss på Facebook

  • Juridisk
  • Om ODENSE
  • Sitemap
  • Cookies
Odense Marcipan Norge - Telefon: +47 800 30 923 (Mandag - fredag 9.00-15.30) - E-post: forbruker@idun.no