• Kontakt oss
  • Om ODENSE
  • Kvalitet
  • YouTube
Norsk (Bokmål)
Dansk Svenska English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Oppskrifter-
    • Valentine
    • Fastelavn
    • Påske
    • Sommer
    • Grill
    • Halloween
    • Jul & Nyttår
    • Bakverk
    • Desserter & Iskrem
    • Pannekaker og vaffler
    • Kransekaker
    • Fest & konfirmasjon
    • Marsipanfigurer
    • Kokosboller
    • Konfekt
    • Kaker
    • Småkaker
    • Muffins
  • Produkter+
    • Marsipan+
      • ODENSE Ekte Marsipan+
        • Produktinformasjon+
          • Test
      • ODENSE Figurmarsipan+
        • Næringsindhold+
          • Test
      • ODENSE Ekstra Hvit Marsipan+
        • Næringsinnhold+
          • Test
      • ODENSE Marsipan Kokos+
        • Næringsindhold+
          • Test
      • ODENSE Marsipan Ekstra Grov+
        • Næringsindhold+
          • Test
      • ODENSE Kransekakemasse+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Marsipanlokk+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
    • Nougat+
      • ODENSE Nougat+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
    • Sjokolade+
      • ODENSE Mørk sjokolade 55%+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Mørk sjokolade 70%+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Hvit sjokolade+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
  • Den søte skolen+
    • Bryllupskaken
    • Sjokoladedekorasjoner
    • Sjokolademønster
    • Marsipanblomster
    • Marsipanroser
    • Oppbevaring av julekonfekt
    • Temperering av sjokolade
    • Uttrulling av marsipan
  • Bærekraft+
    • Dette har vi oppnådd
    • ODENSE Gruppen og Orkla Bærekraft
Se alle resultater

Julens Marsipanflan

Andre oppskrifter

Sjokolademousse i tre lag

Nyttårsdessert

Kirsebærkransekake til nyttår!

Marsipan-Reinsdyr

Troikakonfekt

Se flere oppskrifter Søk ingrediensene mine
Forrige Oppskrift | Neste oppskrift
  • Lenes Marcipankiks
    Lenes Marcipankiks

Kommentarer (1)

Skriv kommentar

Rangering ( ) 4 15

Vanskelighetsgrad

Forberedelse
25 min

Total tid
35 min

Stk.
40

Slik lager du Julens Marsipanflan

  1. Bland sammen de tørre ingrediensene. Rasp marsipanen over, og samle deigen til sist med egg og margarin. La deigen hvile i 20 minutter.
  2. Fordel deigen med en skje på et stekebrett kledd med bakepapir. Legg et bakepapir over deigtoppene, og rull de flate med en kjevle.
  3. Ta av det øverste papiret, og stek de ved 180° C i ca. 8 minutter.

Kommentarer

Odense Marcipan svarer ikke kommentarer som legges igjen på siden. Vennligst kontakt oss her for spørsmål.

  • kakemons 22.03.2016 18:29:15
    Glutenfritt hvetemel???

Ingredienser

  • 1 dl sukker
  • 1 dl linfrø
  • 1 dl sesamfrø
  • 1 dl solsikkefrø
  • 2 dl havregryn (eller glutenfri havregryn)
  • 2 ss hvetemel (eller glutenfritt hvetemel eller kokos)
  • 2 ts bakepulver
  • 1 egg
  • 1 ½ dl flytende margarin
  • 200 g ODENSE Ekte marsipan

TIPS!

Man kan også tilsette kanel eller andre julekryddere i oppskriften.

TIPS!
Man kan gjøre oppskriften glutenfri ved å bytte ut hvetemelet med glutenfritt hvetemel og havregrynet med glutenfri havregryn eller kokos.

Se den "Den søte skolen" for tips & ideèr
  • Skriv ut oppskriften
  • Send til e-mail

Send til e-mail

Julens Marsipanflan


Avsenderens e-post *

mottakerens epost *

Melding til mottaker

Meldingen er sendt


Alle felt med * må fylles ut

Følg oss på Facebook

  • Juridisk
  • Om ODENSE
  • Sitemap
  • Cookies
Odense Marcipan Norge - Telefon: +47 800 30 923 (Mandag - fredag 9.00-15.30) - E-post: forbruker@idun.no