• Kontakt oss
  • Om ODENSE
  • YouTube
Norsk (Bokmål)
Dansk Svenska English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Oppskrifter-
    • Valentine
    • Fastelavn
    • Påske
    • Sommer
    • Grill
    • Halloween
    • Jul & Nyttår
    • Bakverk
    • Desserter & Iskrem
    • Pannekaker og vaffler
    • Kransekaker
    • Fest & konfirmasjon
    • Marsipanfigurer
    • Kokosboller
    • Konfekt
    • Kaker
    • Småkaker
    • Muffins
  • Produkter+
    • Marsipan+
      • Odense Ekte Marsipan+
        • Produktinformasjon+
          • Test
      • Odense Figurmarsipan+
        • Næringsindhold+
          • Test
      • Lakrismarsipan+
        • Produktinformasjon+
          • Næringsinnhold
      • ODENSE Ekstra Hvit Marsipan+
        • Næringsinnhold
      • Odense Kransekakemasse+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Marsipanlokk+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
    • Nougat+
      • ODENSE Nougat+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
    • Sjokolade+
      • ODENSE Mørk sjokolade 55%+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Mørk sjokolade 70%+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Hvit sjokolade+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
  • Den søte skolen+
    • Bryllupskaken
    • Sjokoladedekorasjoner
    • Sjokolademønster
    • Marsipanblomster
    • Marsipanroser
    • Oppbevaring av julekonfekt
    • Temperering av sjokolade
    • Uttrulling av marsipan
  • Kvalitet+
    • Kvalitet og sikkerhet
    • Smak forskjellen
Se alle resultater

Konfekt Schwirlies

Andre oppskrifter

Jordbær påskeegg

Cookies med nougat

Jordbær sorbet

Marsipanchips med sjokolade

Eple-dessert på glass

Se flere oppskrifter Søk ingrediensene mine
Forrige Oppskrift | Neste oppskrift
  • Konfekt Swirlies
    Konfekt Swirlies

Kommentarer (0)

Skriv kommentar

Rangering ( ) 3 0

Vanskelighetsgrad

Forberedelse
30 min

Total tid
40 min

Stk.
15

Slik lager du Konfekt Schwirlies

  1. Rull marsipanen til kuler i ønsket størrelse. Temperer sjokoladene hver for seg etter anvisning på pakken, og hell den hvite sjokolade over i en skål.
  2. Ha den mørke sjokoladen i en sprøytepose og sprøyt et «gitter» på toppen av den hvite sjokoladen.
  3. Sett en tannpirker i marsipankulen og dypp ned i sjokoladen. Mens kulen tas opp igjen, snus den forsiktig slik at det dannes et stripet mønster rundt kulen.
  4. La sjokolade tørke helt før tannpirkeren tas ut.

Kommentarer

Odense Marcipan svarer ikke kommentarer som legges igjen på siden. Vennligst kontakt oss her for spørsmål.

Ingredienser

  • 150 g ODENSE Ekte marsipan
  • 100 g ODENSE hvit sjokolade
  • 100 g ODENSE mørk sjokolade 55 %
  • Tannpirkere

TIPS!

Det er ikke noe gluten i oppskriften, men på enkelte sjokolade-innpakninger kan det stå: Kan inneholde nøtter og hvete. Dette er greit å gjøre seg oppmerksom på.

Se den "Den søte skolen" for tips & ideèr
  • Skriv ut oppskriften
  • Send til e-mail

Send til e-mail

Konfekt Schwirlies


Avsenderens e-post *

mottakerens epost *

Melding til mottaker

Meldingen er sendt


Alle felt med * må fylles ut

Følg oss på Facebook

  • Juridisk
  • Om ODENSE
  • Sitemap
  • Cookies
Odense Marcipan Norge - Telefon: +47 800 30 923 (Mandag - fredag 9.00-15.30) - E-post: forbruker@idun.no