• Kontakt oss
  • Om ODENSE
  • YouTube
Norsk (Bokmål)
Dansk Svenska English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Oppskrifter-
    • Valentine
    • Fastelavn
    • Påske
    • Sommer
    • Grill
    • Halloween
    • Jul & Nyttår
    • Bakverk
    • Desserter & Iskrem
    • Pannekaker og vaffler
    • Kransekaker
    • Fest & konfirmasjon
    • Marsipanfigurer
    • Kokosboller
    • Konfekt
    • Kaker
    • Småkaker
    • Muffins
  • Produkter+
    • Marsipan+
      • Odense Ekte Marsipan+
        • Produktinformasjon+
          • Test
      • Odense Figurmarsipan+
        • Næringsindhold+
          • Test
      • Lakrismarsipan+
        • Produktinformasjon+
          • Næringsinnhold
      • ODENSE Ekstra Hvit Marsipan+
        • Næringsinnhold
      • Odense Kransekakemasse+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Marsipanlokk+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
    • Nougat+
      • ODENSE Nougat+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
    • Sjokolade+
      • ODENSE Mørk sjokolade 55%+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Mørk sjokolade 70%+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Hvit sjokolade+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
  • Den søte skolen+
    • Bryllupskaken
    • Sjokoladedekorasjoner
    • Sjokolademønster
    • Marsipanblomster
    • Marsipanroser
    • Oppbevaring av julekonfekt
    • Temperering av sjokolade
    • Uttrulling av marsipan
  • Kvalitet+
    • Kvalitet og sikkerhet
    • Smak forskjellen
Se alle resultater

Vaniljekranser med marsipan

Andre oppskrifter

Festlig sjokoladekake

Brownie med nougat og marsipan

Cookies med nougat

Cupcakes med lakris

Marengskake

Se flere oppskrifter Søk ingrediensene mine
Forrige Oppskrift | Neste oppskrift
  • Vaniljekranse Med Marcipan
    Vaniljekranse Med Marcipan

Kommentarer (0)

Skriv kommentar

Rangering ( ) 3 0

Vanskelighetsgrad

Forberedelse
1 t

Total tid
1 t 10 min

Stk.
25

Slik lager du Vaniljekranser med marsipan

  1. Finn fram en bakebolle. Smuldre smøret og vaniljefrøene i melet.
  2. Ha marsipan og sukker i deigen. Finn fram ett egg, og bruk egget til å samle deigen.
  3. Legg deigen i kjøleskapet i minst 30 minutter.
  4. Finn fram en sprøytepose, og ha en stjernetipp i sprøyteposen. Klipp et lite hull i sprøyteposen, slik at du kan sprøyte deigen til ringer.
  5. Sprøyt ringer på en stekeplate med bakepapir. Størrelse velges etter eget ønske.
  6. Stek kransene ved 200 °C over- og undervarme i 7-9 minutter.

Kommentarer

Odense Marcipan svarer ikke kommentarer som legges igjen på siden. Vennligst kontakt oss her for spørsmål.

Ingredienser

  • 250 g hvetemel
  • 175 g smør
  • Frøene fra 1 vaniljestang
  • 100 g ODENSE Ekte marsipan
  • 125 g sukker
  • 1 egg
  • 50 g mandelmel

TIPS!

Oppbevar kransene i en kakeboks.

Se den "Den søte skolen" for tips & ideèr
  • Skriv ut oppskriften
  • Send til e-mail

Send til e-mail

Vaniljekranser med marsipan


Avsenderens e-post *

mottakerens epost *

Melding til mottaker

Meldingen er sendt


Alle felt med * må fylles ut

Følg oss på Facebook

  • Juridisk
  • Om ODENSE
  • Sitemap
  • Cookies
Odense Marcipan Norge - Telefon: +47 800 30 923 (Mandag - fredag 9.00-15.30) - E-post: forbruker@idun.no