• Kontakt oss
  • Om ODENSE
  • YouTube
Norsk (Bokmål)
Dansk Svenska English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Oppskrifter-
    • Valentine
    • Fastelavn
    • Påske
    • Sommer
    • Grill
    • Halloween
    • Jul & Nyttår
    • Bakverk
    • Desserter & Iskrem
    • Pannekaker og vaffler
    • Kransekaker
    • Fest & konfirmasjon
    • Marsipanfigurer
    • Kokosboller
    • Konfekt
    • Kaker
    • Småkaker
    • Muffins
  • Produkter+
    • Marsipan+
      • Odense Ekte Marsipan+
        • Produktinformasjon+
          • Test
      • Odense Figurmarsipan+
        • Næringsindhold+
          • Test
      • Lakrismarsipan+
        • Produktinformasjon+
          • Næringsinnhold
      • ODENSE Ekstra Hvit Marsipan+
        • Næringsinnhold
      • Odense Kransekakemasse+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Marsipanlokk+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
    • Nougat+
      • ODENSE Nougat+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
    • Sjokolade+
      • ODENSE Mørk sjokolade 55%+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Mørk sjokolade 70%+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Hvit sjokolade+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
  • Den søte skolen+
    • Bryllupskaken
    • Sjokoladedekorasjoner
    • Sjokolademønster
    • Marsipanblomster
    • Marsipanroser
    • Oppbevaring av julekonfekt
    • Temperering av sjokolade
    • Uttrulling av marsipan
  • Kvalitet+
    • Kvalitet og sikkerhet
    • Smak forskjellen
Se alle resultater

Varm sjokolade med marsipanskum

Andre oppskrifter

Jordbær påskeegg

Cookies med nougat

Char-the kaker

Hjemmelagde påskeegg med nougat

Påskeegg med konjakk

Se flere oppskrifter Søk ingrediensene mine
Forrige Oppskrift | Neste oppskrift
  • Varm chokolade med marcipanskum
    Varm chokolade med marcipanskum

Kommentarer (0)

Skriv kommentar

Rangering ( ) 3 0

Vanskelighetsgrad

Forberedelse
15 min

Total tid
20 min

Stk.
4 kopper

Slik lager du Varm sjokolade med marsipanskum

  1. Varm sjokolade: Melken varmes forsiktig opp med revet sjokolade og bløt nougat.
  2. Marsipanskum: Marsipanen raspes og piskes sammen med kremfløte og honning til et bløtt skum.
  3. Den varme sjokoladen helles i kopper, toppes med marsipanskum, og pyntes med et dryss kanel.

Kommentarer

Odense Marcipan svarer ikke kommentarer som legges igjen på siden. Vennligst kontakt oss her for spørsmål.

Ingredienser

  • Varm sjokolde:
  • ½ liter melk
  • 100 g revet ODENSE mørk sjokolade 55 %
  • 25 g ODENSE Nougat
  • Marsipanskum:
  • 60 g ODENSE Ekte marsipan
  • 150 g kremfløte
  • 20 g honning
  • Pynt
  • kanel, malt

TIPS!

Se den "Den søte skolen" for tips & ideèr
  • Skriv ut oppskriften
  • Send til e-mail

Send til e-mail

Varm sjokolade med marsipanskum


Avsenderens e-post *

mottakerens epost *

Melding til mottaker

Meldingen er sendt


Alle felt med * må fylles ut

Følg oss på Facebook

  • Juridisk
  • Om ODENSE
  • Sitemap
  • Cookies
Odense Marcipan Norge - Telefon: +47 800 30 923 (Mandag - fredag 9.00-15.30) - E-post: forbruker@idun.no