• Kontakt oss
  • Om ODENSE
  • Kvalitet
  • YouTube
Norsk (Bokmål)
Dansk Svenska English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Oppskrifter-
    • Valentine
    • Fastelavn
    • Påske
    • Sommer
    • Grill
    • Halloween
    • Jul & Nyttår
    • Bakverk
    • Desserter & Iskrem
    • Pannekaker og vaffler
    • Kransekaker
    • Fest & konfirmasjon
    • Marsipanfigurer
    • Kokosboller
    • Konfekt
    • Kaker
    • Småkaker
    • Muffins
  • Produkter+
    • Marsipan+
      • ODENSE Ekte Marsipan+
        • Produktinformasjon+
          • Test
      • ODENSE Figurmarsipan+
        • Næringsindhold+
          • Test
      • ODENSE Ekstra Hvit Marsipan+
        • Næringsinnhold+
          • Test
      • ODENSE Marsipan Kokos+
        • Næringsindhold+
          • Test
      • ODENSE Marsipan Ekstra Grov+
        • Næringsindhold+
          • Test
      • ODENSE Kransekakemasse+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Marsipanlokk+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
    • Nougat+
      • ODENSE Nougat+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
    • Sjokolade+
      • ODENSE Mørk sjokolade 55%+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Mørk sjokolade 70%+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Hvit sjokolade+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
  • Den søte skolen+
    • Bryllupskaken
    • Sjokoladedekorasjoner
    • Sjokolademønster
    • Marsipanblomster
    • Marsipanroser
    • Oppbevaring av julekonfekt
    • Temperering av sjokolade
    • Uttrulling av marsipan
  • Bærekraft+
    • Dette har vi oppnådd
    • ODENSE Gruppen og Orkla Bærekraft
Se alle resultater

Barnas havregrynskuler

Andre oppskrifter

Marsipan-Reinsdyr

Troikakonfekt

Julens marsipansmåkaker

Mozartkuler med brente mandler

Nougatbar med brent marsipan

Se flere oppskrifter Søk ingrediensene mine
Forrige Oppskrift | Neste oppskrift
  • Boernenes Havregrynskugler 1
    Boernenes Havregrynskugler 1
  • Boernenes Havregrynskugler 2
    Boernenes Havregrynskugler 2
Forrige bilde | Neste bilde

Kommentarer (0)

Skriv kommentar

Rangering ( ) 3 0

Vanskelighetsgrad

Forberedelse
45 min

Total tid
45 min

Stk.
40

Slik lager du Barnas havregrynskuler

  1. Riv marsipanen på et rivjern.
  2. Skjær smøret i mindre stykker. Bland melis, havregryn, smør og marsipan i en skål. Rør kakaoen ut i vannet og helle det oppi skålen. Kna godt sammen med rene hender.
  3. Rull til kuler og dypp de i temperert sjokolade etter anvisning på pakken. Hvis du vil bruke ispinner av tre, stikk disse inn i kulene før de dyppes i sjokolade. Pynt kulene med strøssel etter eget ønske innen sjokoladen stivner helt.
  4. Legg kulene i en luft-tett boks i kjøleskapet. Etter 3-4 timer i kjøleskap er de klare til å spises!

Kommentarer

Odense Marcipan svarer ikke kommentarer som legges igjen på siden. Vennligst kontakt oss her for spørsmål.

Ingredienser

  • 125 g ODENSE Ekte marsipan
  • 75 g smør
  • 1 dl melis
  • 160 g havregryn
  • 2 ts kakao , pulver
  • ½ dl vann
  • Overtrekk:
  • 200 g ODENSE mørk sjokolade 55 % , hvit eller 70 % sjokolade

TIPS!

Se hvordan du tempererer sjokolade under "Den søte skolen".

Is-pinner i tre fås kjøpt i de fleste hobby-forretninger.

Se den "Den søte skolen" for tips & ideèr
  • Skriv ut oppskriften
  • Send til e-mail

Send til e-mail

Barnas havregrynskuler


Avsenderens e-post *

mottakerens epost *

Melding til mottaker

Meldingen er sendt


Alle felt med * må fylles ut

Følg oss på Facebook

  • Juridisk
  • Om ODENSE
  • Sitemap
  • Cookies
Odense Marcipan Norge - Telefon: +47 800 30 923 (Mandag - fredag 9.00-15.30) - E-post: forbruker@idun.no