• Kontakt oss
  • Om ODENSE
  • YouTube
Norsk (Bokmål)
Dansk Svenska English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Oppskrifter-
    • Valentine
    • Fastelavn
    • Påske
    • Sommer
    • Grill
    • Halloween
    • Jul & Nyttår
    • Bakverk
    • Desserter & Iskrem
    • Pannekaker og vaffler
    • Kransekaker
    • Fest & konfirmasjon
    • Marsipanfigurer
    • Kokosboller
    • Konfekt
    • Kaker
    • Småkaker
    • Muffins
  • Produkter+
    • Marsipan+
      • Odense Ekte Marsipan+
        • Produktinformasjon+
          • Test
      • Odense Figurmarsipan+
        • Næringsindhold+
          • Test
      • Lakrismarsipan+
        • Produktinformasjon+
          • Næringsinnhold
      • ODENSE Ekstra Hvit Marsipan+
        • Næringsinnhold
      • Odense Kransekakemasse+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Marsipanlokk+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
    • Nougat+
      • ODENSE Nougat+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
    • Sjokolade+
      • ODENSE Mørk sjokolade 55%+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Mørk sjokolade 70%+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Hvit sjokolade+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
  • Den søte skolen+
    • Bryllupskaken
    • Sjokoladedekorasjoner
    • Sjokolademønster
    • Marsipanblomster
    • Marsipanroser
    • Oppbevaring av julekonfekt
    • Temperering av sjokolade
    • Uttrulling av marsipan
  • Kvalitet+
    • Kvalitet og sikkerhet
    • Smak forskjellen
Se alle resultater

Mozartkuler

Andre oppskrifter

Cookies med nougat

Char-the kaker

Nisse jul

Regnbueroulade

Julehjerter av marsipan

Se flere oppskrifter Søk ingrediensene mine
Forrige Oppskrift | Neste oppskrift
Mozartskugler & Hvide frugtkugler http://i.vimeocdn.com/video/368292195_640.jpg
  • Klassiske mozartkugler
    Klassiske mozartkugler
  • Klassiske mozartkugler 2
    Klassiske mozartkugler 2
Forrige bilde | Neste bilde

Kommentarer (1)

Skriv kommentar

Rangering ( ) 3 13

Vanskelighetsgrad

Forberedelse

Total tid

Stk.
15

Slik lager du Mozartkuler

  1. Temperer sjokoladen etter anvisning på pakken.
  2. Skjær en skive marsipan. Legg på et liten bit med nougat og rull sammen til en kule. Dypp kulene to ganger i smeltet sjokolade, og legg kulene til tørk på bakepapir.

Kommentarer

Odense Marcipan svarer ikke kommentarer som legges igjen på siden. Vennligst kontakt oss her for spørsmål.

  • liz 26.02.2015 12:55:06
    Kan tilsette Baileys og ekstra nøtter i marsipanen :) nammmm....

Ingredienser

  • 50 gr ODENSE Nougat
  • 100 gr ODENSE mørk sjokolade 55 %
  • 200 gr ODENSE Ekte marsipan

TIPS!

TIPS!
Se hvordan man tempererer sjokoladen riktig under
"Den søte skolen".

Se den "Den søte skolen" for tips & ideèr
  • Skriv ut oppskriften
  • Send til e-mail

Send til e-mail

Mozartkuler


Avsenderens e-post *

mottakerens epost *

Melding til mottaker

Meldingen er sendt


Alle felt med * må fylles ut

Følg oss på Facebook

  • Juridisk
  • Om ODENSE
  • Sitemap
  • Cookies
Odense Marcipan Norge - Telefon: +47 800 30 923 (Mandag - fredag 9.00-15.30) - E-post: forbruker@idun.no