• Kontakt oss
  • Om ODENSE
  • Kvalitet
  • YouTube
Norsk (Bokmål)
Dansk Svenska English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Oppskrifter-
    • Valentine
    • Fastelavn
    • Påske
    • Sommer
    • Grill
    • Halloween
    • Jul & Nyttår
    • Bakverk
    • Desserter & Iskrem
    • Pannekaker og vaffler
    • Kransekaker
    • Fest & konfirmasjon
    • Marsipanfigurer
    • Kokosboller
    • Konfekt
    • Kaker
    • Småkaker
    • Muffins
  • Produkter+
    • Marsipan+
      • ODENSE Ekte Marsipan+
        • Produktinformasjon+
          • Test
      • ODENSE Figurmarsipan+
        • Næringsindhold+
          • Test
      • ODENSE Ekstra Hvit Marsipan+
        • Næringsinnhold+
          • Test
      • ODENSE Marsipan Kokos+
        • Næringsindhold+
          • Test
      • ODENSE Marsipan Ekstra Grov+
        • Næringsindhold+
          • Test
      • ODENSE Kransekakemasse+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Marsipanlokk+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
    • Nougat+
      • ODENSE Nougat+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
    • Sjokolade+
      • ODENSE Mørk sjokolade 55%+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Mørk sjokolade 70%+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Hvit sjokolade+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
  • Den søte skolen+
    • Bryllupskaken
    • Sjokoladedekorasjoner
    • Sjokolademønster
    • Marsipanblomster
    • Marsipanroser
    • Oppbevaring av julekonfekt
    • Temperering av sjokolade
    • Uttrulling av marsipan
  • Bærekraft+
    • Dette har vi oppnådd
    • ODENSE Gruppen og Orkla Bærekraft
Se alle resultater

Nøttekake med nougatkrem og påskeegg

Andre oppskrifter

Mascarponekake med nougat og syltede nøtter

Makroner med nougat

Sjokolademousse i tre lag

Sjokolademoussekake

Jordbær påskeegg

Se flere oppskrifter Søk ingrediensene mine
Forrige Oppskrift | Neste oppskrift
  • nøttekake med nougatkrem og påskeegg
    nøttekake med nougatkrem og påskeegg

Kommentarer (0)

Skriv kommentar

Rangering ( ) 5 2

Vanskelighetsgrad

Forberedelse
1 t

Total tid
4 t 30 min

Stk.
12-16

Slik lager du Nøttekake med nougatkrem og påskeegg

  1. Bland marsipan, melis, nøtter og hvetemel i en foodprocessor, og finhakk nøttene.
  2. Pisk eggehvitene stive, tilsett sukker litt av gangen og pisk til marengsen er helt stiv.
  3. Bland marsipanblandingen i marengsen og fordel den i to smurte kakeformer, ca 24 cm.
  4. Stek kakebunnene i ca. 1 time ved 140° C og sett de til avkjøling.
  5. Varm 2 dl kremfløte til kokepunktet og smelt nougaten i den varme fløten og rør inn kaffen til slutt. Sett nougatblandingen til avkjøling.
  6. Pisk resten av fløten til krem og bland den med nougatkremen. Fordel halvparten av nougatkremen imellom de to kakebunnene, og smør resten ut over topp og sider.
  7. Sett kaken i kjøleskapet et par timer og pynt med påskeegg.

Kommentarer

Odense Marcipan svarer ikke kommentarer som legges igjen på siden. Vennligst kontakt oss her for spørsmål.

Ingredienser

  • Bunn
  • 6 eggehvite(r)
  • 125 g sukker
  • 175 g ODENSE Ekte marsipan
  • 100 g melis
  • 100 g hasselnøtter
  • 30 g hvetemel
  • Krem
  • 6 dl kremfløte
  • 300 g ODENSE Nougat
  • 2 ts pulverkaffe (ferdig kokt kaffe)
  • 1 ss kokende vann
  • Pynt
  • Små ferdigkjøpte sjokoladepåskeegg (eller hjemmelaget)

TIPS!

Se den "Den søte skolen" for tips & ideèr
  • Skriv ut oppskriften
  • Send til e-mail

Send til e-mail

Nøttekake med nougatkrem og påskeegg


Avsenderens e-post *

mottakerens epost *

Melding til mottaker

Meldingen er sendt


Alle felt med * må fylles ut

Følg oss på Facebook

  • Juridisk
  • Om ODENSE
  • Sitemap
  • Cookies
Odense Marcipan Norge - Telefon: +47 800 30 923 (Mandag - fredag 9.00-15.30) - E-post: forbruker@idun.no