• Kontakt oss
  • Om ODENSE
  • Kvalitet
  • YouTube
Norsk (Bokmål)
Dansk Svenska English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Oppskrifter-
    • Valentine
    • Fastelavn
    • Påske
    • Sommer
    • Grill
    • Halloween
    • Jul & Nyttår
    • Bakverk
    • Desserter & Iskrem
    • Pannekaker og vaffler
    • Kransekaker
    • Fest & konfirmasjon
    • Marsipanfigurer
    • Kokosboller
    • Konfekt
    • Kaker
    • Småkaker
    • Muffins
  • Produkter+
    • Marsipan+
      • ODENSE Ekte Marsipan+
        • Produktinformasjon+
          • Test
      • ODENSE Figurmarsipan+
        • Næringsindhold+
          • Test
      • ODENSE Ekstra Hvit Marsipan+
        • Næringsinnhold+
          • Test
      • ODENSE Marsipan Kokos+
        • Næringsindhold+
          • Test
      • ODENSE Marsipan Ekstra Grov+
        • Næringsindhold+
          • Test
      • ODENSE Kransekakemasse+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Marsipanlokk+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
    • Nougat+
      • ODENSE Nougat+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
    • Sjokolade+
      • ODENSE Mørk sjokolade 55%+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Mørk sjokolade 70%+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Hvit sjokolade+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
  • Den søte skolen+
    • Bryllupskaken
    • Sjokoladedekorasjoner
    • Sjokolademønster
    • Marsipanblomster
    • Marsipanroser
    • Oppbevaring av julekonfekt
    • Temperering av sjokolade
    • Uttrulling av marsipan
  • Bærekraft+
    • Dette har vi oppnådd
    • ODENSE Gruppen og Orkla Bærekraft
Se alle resultater

Påskeegg med nougat og lakris

Andre oppskrifter

Nougatpålegg med hasselnøtter og sjokolade

Marsipanchips med salt og krydderurter

Makroner med nougat

Marsipan-Reinsdyr

Troikakonfekt

Se flere oppskrifter Søk ingrediensene mine
Forrige Oppskrift | Neste oppskrift
  • Påskeæg med nougat og lakrids
    Påskeæg med nougat og lakrids

Kommentarer (0)

Skriv kommentar

Rangering ( ) 3 0

Vanskelighetsgrad

Forberedelse
30 min

Total tid
1 t

Stk.
15

Slik lager du Påskeegg med nougat og lakris

  1. Del marsipanen i 15 like store stykker og trill til kuler.
  2. Bland nougaten med lakrispulver og del i 15 like store stykker.
  3. Lag en fordypning i hver marsipankule og fyll med lakrisnougat.
  4. Fordel marsipanen rundt kulene og form/trill til eggeform mellom håndflatene.
  5. Smelt sjokoladen etter anvisning på pakken, og dypp marsipankulene i sjokoladen og legg på et stykke bakepapir til tørk. Dryss på med krymmel innen sjokoladen tørker helt.

Kommentarer

Odense Marcipan svarer ikke kommentarer som legges igjen på siden. Vennligst kontakt oss her for spørsmål.

Ingredienser

  • 250 g ODENSE Ekte marsipan
  • ½-1 ts. lakrispulver (eller knust tyrkisk pepper)
  • 100 g ODENSE Nougat , romtemperert
  • ODENSE Melkesjokolade eller ODENSE mørk sjokolade 55 %
  • Pynt:
  • strøssel i forskjellig farger

TIPS!

TIPS!
Knust tyrkisk pepper kan erstatte lakrispulver.

Se den "Den søte skolen" for tips & ideèr
  • Skriv ut oppskriften
  • Send til e-mail

Send til e-mail

Påskeegg med nougat og lakris


Avsenderens e-post *

mottakerens epost *

Melding til mottaker

Meldingen er sendt


Alle felt med * må fylles ut

Følg oss på Facebook

  • Juridisk
  • Om ODENSE
  • Sitemap
  • Cookies
Odense Marcipan Norge - Telefon: +47 800 30 923 (Mandag - fredag 9.00-15.30) - E-post: forbruker@idun.no