• Kontakt oss
  • Om ODENSE
  • YouTube
Norsk (Bokmål)
Dansk Svenska English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Oppskrifter-
    • Valentine
    • Fastelavn
    • Påske
    • Sommer
    • Grill
    • Halloween
    • Jul & Nyttår
    • Bakverk
    • Desserter & Iskrem
    • Pannekaker og vaffler
    • Kransekaker
    • Fest & konfirmasjon
    • Marsipanfigurer
    • Kokosboller
    • Konfekt
    • Kaker
    • Småkaker
    • Muffins
  • Produkter+
    • Marsipan+
      • Odense Ekte Marsipan+
        • Produktinformasjon+
          • Test
      • Odense Figurmarsipan+
        • Næringsindhold+
          • Test
      • Lakrismarsipan+
        • Produktinformasjon+
          • Næringsinnhold
      • ODENSE Ekstra Hvit Marsipan+
        • Næringsinnhold
      • Odense Kransekakemasse+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Marsipanlokk+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
    • Nougat+
      • ODENSE Nougat+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
    • Sjokolade+
      • ODENSE Mørk sjokolade 55%+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Mørk sjokolade 70%+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Hvit sjokolade+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
  • Den søte skolen+
    • Bryllupskaken
    • Sjokoladedekorasjoner
    • Sjokolademønster
    • Marsipanblomster
    • Marsipanroser
    • Oppbevaring av julekonfekt
    • Temperering av sjokolade
    • Uttrulling av marsipan
  • Kvalitet+
    • Kvalitet og sikkerhet
    • Smak forskjellen
Se alle resultater

Påskeegg med nougat og Polly nøttegodt

Andre oppskrifter

Jordbær påskeegg

Hjemmelagde påskeegg med nougat

Påskeegg med konjakk

Fuglereder

Lakris påskeegg

Se flere oppskrifter Søk ingrediensene mine
Forrige Oppskrift | Neste oppskrift
  • Påskeæg med nougat og salte sukkermandler
    Påskeæg med nougat og salte sukkermandler

Kommentarer (0)

Skriv kommentar

Rangering ( ) 3 0

Vanskelighetsgrad

Forberedelse
20 min

Total tid
50 min

Stk.
12 æg

Slik lager du Påskeegg med nougat og Polly nøttegodt

  1. Del marsipanen i 12 like store skiver og trill til kuler.
  2. Kutt kjøleskapskald nougat i 12 like store biter. Knus Polly Nøttegodt i mindre biter eller bruk vanlige peanøtter. Lag en fordypning i hver kule og fordel nougaten og nøtter i fordypningen. Fold marsipanen over fordypningen og trill kulene til eggefasong med hånden.
  3. Smelt sjokoladen etter anvisning på pakken, og dypp eggene i med bruk av en gaffel. Legg over på et stykke bakepapir for tørking. Pynt gjerne med ekstra knuste nøtter eller lit Maldonsalt før sjokoladen stivner helt.

Kommentarer

Odense Marcipan svarer ikke kommentarer som legges igjen på siden. Vennligst kontakt oss her for spørsmål.

Ingredienser

  • 300 g ODENSE Ekte marsipan
  • 75 g ODENSE Nougat
  • 50 g peanøtter, saltede eller Polly Nøttegodt
  • 150 g ODENSE mørk sjokolade 55 % til overtrekk
  • Pynt
  • ekstra peanøtter, saltede (Polly Nøttegodt) eller Maldonsalt

TIPS!

Se den "Den søte skolen" for tips & ideèr
  • Skriv ut oppskriften
  • Send til e-mail

Send til e-mail

Påskeegg med nougat og Polly nøttegodt


Avsenderens e-post *

mottakerens epost *

Melding til mottaker

Meldingen er sendt


Alle felt med * må fylles ut

Følg oss på Facebook

  • Juridisk
  • Om ODENSE
  • Sitemap
  • Cookies
Odense Marcipan Norge - Telefon: +47 800 30 923 (Mandag - fredag 9.00-15.30) - E-post: forbruker@idun.no