• Kontakt oss
  • Om ODENSE
  • Kvalitet
  • YouTube
Norsk (Bokmål)
Dansk Svenska English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Oppskrifter-
    • Valentine
    • Fastelavn
    • Påske
    • Sommer
    • Grill
    • Halloween
    • Jul & Nyttår
    • Bakverk
    • Desserter & Iskrem
    • Pannekaker og vaffler
    • Kransekaker
    • Fest & konfirmasjon
    • Marsipanfigurer
    • Kokosboller
    • Konfekt
    • Kaker
    • Småkaker
    • Muffins
  • Produkter+
    • Marsipan+
      • ODENSE Ekte Marsipan+
        • Produktinformasjon+
          • Test
      • ODENSE Figurmarsipan+
        • Næringsindhold+
          • Test
      • ODENSE Ekstra Hvit Marsipan+
        • Næringsinnhold+
          • Test
      • ODENSE Marsipan Kokos+
        • Næringsindhold+
          • Test
      • ODENSE Marsipan Ekstra Grov+
        • Næringsindhold+
          • Test
      • ODENSE Kransekakemasse+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Marsipanlokk+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
    • Nougat+
      • ODENSE Nougat+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
    • Sjokolade+
      • ODENSE Mørk sjokolade 55%+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Mørk sjokolade 70%+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Hvit sjokolade+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
  • Den søte skolen+
    • Bryllupskaken
    • Sjokoladedekorasjoner
    • Sjokolademønster
    • Marsipanblomster
    • Marsipanroser
    • Oppbevaring av julekonfekt
    • Temperering av sjokolade
    • Uttrulling av marsipan
  • Bærekraft+
    • Dette har vi oppnådd
    • ODENSE Gruppen og Orkla Bærekraft
Se alle resultater

Påskeegg med smak av bringebær, sitron og lakris

Andre oppskrifter

Jordbær påskeegg

Hjemmelagde påskeegg med nougat

Påskeegg med konjakk

Fuglereder

Lakris påskeegg

Se flere oppskrifter Søk ingrediensene mine
Forrige Oppskrift | Neste oppskrift
  • Hindbaer Citron Og Lakrids Paaskeaeg
    Hindbaer Citron Og Lakrids Paaskeaeg

Kommentarer (0)

Skriv kommentar

Rangering ( ) 3 0

Vanskelighetsgrad

Forberedelse
20 min

Total tid
50 min

Stk.
8

Slik lager du Påskeegg med smak av bringebær, sitron og lakris

  1. Elt marsipanen sammen med sitronskall og lakrispulver. Del marsipanen i 8 like store biter, og trill bitene til søte, små egg.
  2. Trekk over med smeltet, temperert, hvit sjokolade og pynt med bringebær og sitronskall.

Kommentarer

Odense Marcipan svarer ikke kommentarer som legges igjen på siden. Vennligst kontakt oss her for spørsmål.

Ingredienser

  • 200 g ODENSE Ekte marsipan
  • skall av 1/4 sitron(er)
  • ½ tsk lakrispulver
  • Pynt
  • 100 g ODENSE hvit sjokolade
  • fryste bringebær
  • sitronskall

TIPS!

Hvordan man tempererer sjokolade kan du lese mer om på www.odense-marcipan.no under Den Søte Skolen.

Det er alltid enklere å temperere 200-400 g sjokolade av gangen, enn små mengder. Har du sjokolade rester, kan sjokoladen alltid brukes senere.

Se den "Den søte skolen" for tips & ideèr
  • Skriv ut oppskriften
  • Send til e-mail

Send til e-mail

Påskeegg med smak av bringebær, sitron og lakris


Avsenderens e-post *

mottakerens epost *

Melding til mottaker

Meldingen er sendt


Alle felt med * må fylles ut

Følg oss på Facebook

  • Juridisk
  • Om ODENSE
  • Sitemap
  • Cookies
Odense Marcipan Norge - Telefon: +47 800 30 923 (Mandag - fredag 9.00-15.30) - E-post: forbruker@idun.no