• Kontakt oss
  • Om ODENSE
  • Kvalitet
  • YouTube
Norsk (Bokmål)
Dansk Svenska English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Oppskrifter-
    • Valentine
    • Fastelavn
    • Påske
    • Sommer
    • Grill
    • Halloween
    • Jul & Nyttår
    • Bakverk
    • Desserter & Iskrem
    • Pannekaker og vaffler
    • Kransekaker
    • Fest & konfirmasjon
    • Marsipanfigurer
    • Kokosboller
    • Konfekt
    • Kaker
    • Småkaker
    • Muffins
  • Produkter+
    • Marsipan+
      • ODENSE Ekte Marsipan+
        • Produktinformasjon+
          • Test
      • ODENSE Figurmarsipan+
        • Næringsindhold+
          • Test
      • ODENSE Ekstra Hvit Marsipan+
        • Næringsinnhold+
          • Test
      • ODENSE Marsipan Kokos+
        • Næringsindhold+
          • Test
      • ODENSE Marsipan Ekstra Grov+
        • Næringsindhold+
          • Test
      • ODENSE Kransekakemasse+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Marsipanlokk+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
    • Nougat+
      • ODENSE Nougat+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
    • Sjokolade+
      • ODENSE Mørk sjokolade 55%+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Mørk sjokolade 70%+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Hvit sjokolade+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
  • Den søte skolen+
    • Bryllupskaken
    • Sjokoladedekorasjoner
    • Sjokolademønster
    • Marsipanblomster
    • Marsipanroser
    • Oppbevaring av julekonfekt
    • Temperering av sjokolade
    • Uttrulling av marsipan
  • Bærekraft+
    • Dette har vi oppnådd
    • ODENSE Gruppen og Orkla Bærekraft
Se alle resultater

Rabarbraterte

Andre oppskrifter

Hvetekrans med marsipan, eple og nøtter

Nougatpålegg med hasselnøtter og sjokolade

Marsipanchips med salt og krydderurter

Makroner med nougat

Nyttårsdessert

Se flere oppskrifter Søk ingrediensene mine
Forrige Oppskrift | Neste oppskrift
  • Rabarbertærte 1
    Rabarbertærte 1
  • Rabarbertærte 2
    Rabarbertærte 2
Forrige bilde | Neste bilde

Kommentarer (0)

Skriv kommentar

Rangering ( ) 3 0

Vanskelighetsgrad

Forberedelse
20 min

Total tid
1 t

Personer
8-10

Slik lager du Rabarbraterte

  1. Trykk mørdeigen ut i bunnen av en terteform (dia. 21-24 cm) og legg på ca. 200 g rabarbra med passende mellomrom.
  2. Eggeplommer, melis og vaniljekorn piskes sammen. Marsipanen rives og piskes i eggemassen. Deretter tilsettes mel.
  3. Eggehviten piskes opp og vendes med egge/marsipan-massen, og det hele helles oppå terten. Til slutt legges 200 g rabarbra på toppen av terten.
  4. Terten stekes ved 180 °C i ca. 40 minutter. Avkjøl og server, evt. med et dryss melis.

Kommentarer

Odense Marcipan svarer ikke kommentarer som legges igjen på siden. Vennligst kontakt oss her for spørsmål.

Ingredienser

  • 150 g mørdeig
  • 400 g friske tynne rabarbra
  • 3 eggeplomme(r)
  • 1/2 dl melis
  • korn af 1 vaniljestang
  • 75 g hvetemel
  • 150 g ODENSE Ekte marsipan ODENSE Bagemarsipan
  • 3 eggehvite(r)

TIPS!

Steketid kan variere etter ovnstype, hvilket kan forlenge steketiden.

Hvis du ønsker å lage din egen mørdeig klik her

Se den "Den søte skolen" for tips & ideèr
  • Skriv ut oppskriften
  • Send til e-mail

Send til e-mail

Rabarbraterte


Avsenderens e-post *

mottakerens epost *

Melding til mottaker

Meldingen er sendt


Alle felt med * må fylles ut

Følg oss på Facebook

  • Juridisk
  • Om ODENSE
  • Sitemap
  • Cookies
Odense Marcipan Norge - Telefon: +47 800 30 923 (Mandag - fredag 9.00-15.30) - E-post: forbruker@idun.no