• Kontakt oss
  • Om ODENSE
  • Kvalitet
  • YouTube
Norsk (Bokmål)
Dansk Svenska English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Oppskrifter-
    • Valentine
    • Fastelavn
    • Påske
    • Sommer
    • Grill
    • Halloween
    • Jul & Nyttår
    • Bakverk
    • Desserter & Iskrem
    • Pannekaker og vaffler
    • Kransekaker
    • Fest & konfirmasjon
    • Marsipanfigurer
    • Kokosboller
    • Konfekt
    • Kaker
    • Småkaker
    • Muffins
  • Produkter+
    • Marsipan+
      • ODENSE Ekte Marsipan+
        • Produktinformasjon+
          • Test
      • ODENSE Figurmarsipan+
        • Næringsindhold+
          • Test
      • ODENSE Ekstra Hvit Marsipan+
        • Næringsinnhold+
          • Test
      • ODENSE Marsipan Kokos+
        • Næringsindhold+
          • Test
      • ODENSE Marsipan Ekstra Grov+
        • Næringsindhold+
          • Test
      • ODENSE Kransekakemasse+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Marsipanlokk+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
    • Nougat+
      • ODENSE Nougat+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
    • Sjokolade+
      • ODENSE Mørk sjokolade 55%+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Mørk sjokolade 70%+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
      • ODENSE Hvit sjokolade+
        • Næringsindhold+
          • Anvendelse
  • Den søte skolen+
    • Bryllupskaken
    • Sjokoladedekorasjoner
    • Sjokolademønster
    • Marsipanblomster
    • Marsipanroser
    • Oppbevaring av julekonfekt
    • Temperering av sjokolade
    • Uttrulling av marsipan
  • Bærekraft+
    • Dette har vi oppnådd
    • ODENSE Gruppen og Orkla Bærekraft
Se alle resultater

Kokosboller med bringebær

Andre oppskrifter

Nougatpålegg med hasselnøtter og sjokolade

Nougatbar med brent marsipan

Hjerter på pinne

Søte makronhjerter

Se flere oppskrifter Søk ingrediensene mine
Forrige Oppskrift | Neste oppskrift
  • Hindbær flødeboller
    Hindbær flødeboller
  • Hindbær flødeboller 2
    Hindbær flødeboller 2
Forrige bilde | Neste bilde

Kommentarer (0)

Skriv kommentar

Rangering ( ) 3 0

Vanskelighetsgrad

Forberedelse
1 t

Total tid
1 t 30 min

Stk.
30

Slik lager du Kokosboller med bringebær

  1. Sett ovnen på 180 °C over og undervarme. Form marsipanen til en rull, og skjær i 30 like store skiver. Legg skivene på en stekeplate med bakepapir, og stek marsipanskivene i 5-8 minutter.
  2. Kok opp de frosne bringebærene, slik at litt av vesken forsvinner. La den stå og kjøle seg av.
  3. Kok opp sukker og vann i 2 minutter. Pisk eggehviter lett og tilsett deretter sukker-massen litt etter litt. Pisk stivt med en håndmikser ved middels hastighet i 15 minutter. (Det er viktig at massen blir ordentlig stiv).
  4. Vend bringebærmassen i den stivpiskede massen. Ha så dette i en sprøytepose og sprøyt den ut i små topper oppå de avkjølte marsipanbunnene.
  5. Stekes i 5 minutter ved 180 °C over og undervarme, slik at de får en fast overflate. Etter avkjøling dyppes konfekten i smeltet sjokolade. Husk å dekke alle kanter av konfekten. Dryss med frysetørrede bringebær.

Kommentarer

Odense Marcipan svarer ikke kommentarer som legges igjen på siden. Vennligst kontakt oss her for spørsmål.

Ingredienser

  • 500 g ODENSE Ekte marsipan
  • 300 g sukker
  • 1 dl vann
  • 150 g eggehvite(r)
  • 200 g frosne bringebær
  • 250 g
  • Frysetørrede bringebær til pynt

TIPS!

Sukkerlaken er klar når den blir gyllen i kanten.

Se den "Den søte skolen" for tips & ideèr
  • Skriv ut oppskriften
  • Send til e-mail

Send til e-mail

Kokosboller med bringebær


Avsenderens e-post *

mottakerens epost *

Melding til mottaker

Meldingen er sendt


Alle felt med * må fylles ut

Følg oss på Facebook

  • Juridisk
  • Om ODENSE
  • Sitemap
  • Cookies
Odense Marcipan Norge - Telefon: +47 800 30 923 (Mandag - fredag 9.00-15.30) - E-post: forbruker@idun.no