Vanskelighetsgrad
Forberedelse
1 t
Total tid
1
t
30
min
Stk.
30
Slik lager du Kokosboller med bringebær
- Sett ovnen på 180 °C over og undervarme. Form marsipanen til en rull, og skjær i 30 like store skiver. Legg skivene på en stekeplate med bakepapir, og stek marsipanskivene i 5-8 minutter.
- Kok opp de frosne bringebærene, slik at litt av vesken forsvinner. La den stå og kjøle seg av.
- Kok opp sukker og vann i 2 minutter. Pisk eggehviter lett og tilsett deretter sukker-massen litt etter litt. Pisk stivt med en håndmikser ved middels hastighet i 15 minutter. (Det er viktig at massen blir ordentlig stiv).
- Vend bringebærmassen i den stivpiskede massen. Ha så dette i en sprøytepose og sprøyt den ut i små topper oppå de avkjølte marsipanbunnene.
- Stekes i 5 minutter ved 180 °C over og undervarme, slik at de får en fast overflate. Etter avkjøling dyppes konfekten i smeltet sjokolade. Husk å dekke alle kanter av konfekten. Dryss med frysetørrede bringebær.
Kommentarer (0)
Skriv kommentar