Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
10 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
15 minutter
Vurder denne oppskriften

5 av 5 stjerner basert på 1 anmeldelse

Grillet marsipanchips 6

Vi elsker grilling på sommeren - så hvorfor ikke grille desserten også? Grillet marsipanchips er en gøyal avslutning på en lekker grillmeny. 

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 6 personer

Slik gjør du

  1. Skjær en pakke med ekte marsipan (med 50 % mandel innhold) i 1/2-1 cm tykke skiver. Legg et par spiseskjeer med kanel i en liten bolle, og vend marsipanskivene i kanelpulveret.
  2. Trykk skivene litte flate og legg marsipanskivene i en aluminiumsform eller lag en selv med aluminiumsfolie. Stek de på grillen i ca. 2-3 minutter. Snu skivene og strø på med raspet sjokolades, sjokolinser eller annen pynt. Grill de ferdig i ca. 2 minutter.
  3. Man kan også bruke stekeovnen, men pynt skivene med det samme, og gi de 7-8 minutter i ovnen ved 200° C - avkjøles på en rist.

Produkter brukt i oppskriften