Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
40 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
1,5 timer
Vurder denne oppskriften

4 av 5 stjerner basert på 2 anmeldelser

Påskekylling-muffins 12

Hva med å lage nydelige påskeegg med skogsbær til årets påskegjester? Perfekte å ha med på tur eller servere til kaffegjestene. 

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 8 stk.

  • 200 g skogsbær
  • 100 g sukker
  • 100 g Hvit sjokolade
  • hasselnøtter
  • 1 pakke bringebærpulver

Slik gjør du

Keep screen on
  1. Skogsbærkompott: Skogsbær og sukker kokes opp sammen. La det småkoke i 2-3 minutter, deretter avkjøler du det.
  2. Skogsbærmarsipan: Elt sammen marsipan og 2 ss skogsbærkompott. Deretter dypper du det i hvit, smeltet, temperert sjokolade. Pynt så med frysetørrede bjørnebær og hasselnøtt.

Produkter brukt i oppskriften