Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
25 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
35 minutter
Vurder denne oppskriften

3 av 5 stjerner basert på 11 anmeldelser

Julens Marsipanflan 40

Oppskrift på marsipanflan passer fint som en av julens syv slag. Disse er i tillegg veldig enkle å lage, og smaker utrolig godt! Server gjerne med en kopp varm sjokolade eller en varm kopp kaffe. 

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 40 stk.

  • 1 dl sukker
  • 1 dl linfrø
  • 1 dl sesamfrø
  • 2 dl solsikkefrø
  • 2 ss havregryn
  • 2 ss hvetemel
  • 2 ts bakepulver
  • 1 stk. egg
  • 1,50 dl flytende margarin

Slik gjør du

  1. Bland sammen de tørre ingrediensene. Rasp marsipanen over, og samle deigen til sist med egg og margarin. La deigen hvile i 20 minutter.
  2. Fordel deigen med en skje på et stekebrett kledd med bakepapir. Legg et bakepapir over deigtoppene, og rull de flate med en kjevle.
  3. Ta av det øverste papiret, og stek de ved 180° C i ca. 8 minutter.

Produkter brukt i oppskriften