Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
25 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
1,5 timer
Vurder denne oppskriften

0 av 5 stjerner basert på 0 anmeldelser

Kokos-sandwich med sjokoladekrem 14

Oppskrift på kokos-sandwich med sjokoladekrem. Et fantastisk godt bakverk laget som en sandwich, og fylt med nydelig sjokoladekrem.

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 14 stk.

  • 320 g ODENSE Bagemarcipan 300g
  • 80 g kokosmel
  • 80 g eggehviter
  • Hakkede mandler
  • Hakkede pistasjnøtter usaltede
  • 1 dl kremfløte

Slik gjør du

  1. Sjokoladekrem: Hakk sjokoladen grovt. Kok opp fløten og ta kjelen av plata. Hell fløten over den hakkede sjokoladen. Rør om til sjokoladen er smeltet og sett den til avkjøling. Pisk kremen forsiktig etter avkjøling.
  2. Bland revet marsipan og kokosmel sammen til en kokosmasse i en bakebolle. Rør inn i eggehviten - ett av gangen og rør sammen.
  3. Gjør klar to stekeplater med bakepapir. Ha kokosmassen i en sprøytepose. Sprøyt 32 små kokostopper utover de to stekeplatene. Glatt ut toppene med lett fuktede fingre. Dryss halvparten av toppene med hakkede mandler og pistasjnøtter.
  4. Stek kokostoppene ved 180 °C varmluft i 8-10 minutter. Avkjøl kokostoppene på rist.
  5. Ta fram sjokoladekremen og ha den i en sprøytepose. Sprøyt sjokoladekremen på alle kokosbunnene. Ha alle kokostoppene med mandler eller pistasjnøtter på toppen av alle de sjokoladedekkede bunnene.

Produkter brukt i oppskriften