Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
15 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
30 minutter
Vurder denne oppskriften

0 av 5 stjerner basert på 0 anmeldelser

Ananasvifte med marsipan og kakao 4

Server denne friske desserten på en varm sommerdag, gjerne sammen med vaniljeis eller annen frisk frukt.

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 4 personer

Slik gjør du

  1. Del en frisk ananas i fire båter. Ta den ene båten og skjær 10-12 snitt. Husk skjær ikke igjennom, og la skallet være på, fordi det hjelper til med å holde på ananassaften når den kommer på grillen.
  2. Skjær 10-15 skiver marsipan og fordel de i ananasfoldene, så det blir en bue. Det som blir til overs av marsipan presses inn, eller skjæres av.
  3. Sett ananasbuen i en aluminiumsbakke eller pakk den inn i folie og dryss med kakao.
  4. Legg en grillplate/stekebrett på grillen og sett ananasen på denne i ca. 15 minutter, og lukk evnt. lokket på grillen, så den blir sprø og lekker.
  5. Server ananasbuen som vist på bildet med vaniljeis eller frisk frukt.

Produkter brukt i oppskriften