Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
15 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
20 minutter
Vurder denne oppskriften

0 av 5 stjerner basert på 0 anmeldelser

Grillet fruktspyd med sjokoladesaus 4

En frisk dessert som passer perfekt på sommeren! 

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 4 personer

  • 4 stk. Lange grillspyd i tre
  • 1 stk. fersken eller nektarin (stor og fast)
  • 14 jordbær (store)
  • 1

Slik gjør du

  1. Trill marsipanen til en avlang pølse, 2-3 cm i diameter og skjær den i 12 like tykke skiver.
  2. Skjær ferskenen i fire deler og deretter i terninger, 12 i alt. Sett marsipan, fersken og jordbær på spydene.
  3. Hakk sjokoladen og ha den i en gryte sammen med fløte. Varm det opp under konstant omrøring til sjokoladen er smeltet, og sausen er varm. Smak til med peppermynteessens.
  4. Grill spydene 2-3 minutter på hver side ved direkte varme.
  5. Fordel spydene på asjetter, hell over sjokoladesausen og servèr!

Produkter brukt i oppskriften