Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
15 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
6 timer
Vurder denne oppskriften

0 av 5 stjerner basert på 0 anmeldelser

Jordbær med hvit sjokolade 6

Jordbær med hjemmelaget vaniljesaus av hvit sjokolade er en klassisk dessert å servere, spesielt på sommerstid. Denne skal avkjøles i flere timer, så lag den i god tid i forveien. 

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 6 stk.

Slik gjør du

  1. Kok opp fløten, dra kjelen av platen og tilsett hakket sjokolade, frøene fra vaniljestangen og rør rundt til sjokoladen er smeltet. Legg i vaniljestangen og sett kremen til avkjøling i minst 5 timer eller til dagen etter.
  2. Kutt jordbærene og fordel i de i dessertglass. Ta ut vaniljestangen fra den avkjølte kremen og fordel kremen over jordbærene. Er jordbærene kalde, vil kremen stivne, så det blir best med romtempererte jordbær - det smaker også best!

Produkter brukt i oppskriften