Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
15 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
20 minutter
Vurder denne oppskriften

0 av 5 stjerner basert på 0 anmeldelser

Jordbærspyd med myntepesto 4

En sommerdessert som er lett å lage og smaker kjempegodt! Jordbærene er satt på spyd, og lagt på en seng av myntepesto bestående av marsipan, rørsukker, sitronskall og hakket mynte. 

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 4 personer

  • 500 g jordbær
  • 4 grillspyd i tre
  • 2 ss rørsukker
  • 75 g finrevet halvfrossen ODENSE Ekte Marsipan
  • 1 ts revet sitronskall
  • 4 kvast hakket mynte (frisk)
  • mascarpone eller vaniljeis

Slik gjør du

  1. Sett jordbærene på spyd og legg spydene i en aluminiumsbakke. Bland rørsukker, finrevet marsipan, sitronskall og hakket mynte i en skål. Dryss bærene med halvparten av pestoen.
  2. Grill jordbærspydene i ca. 5 minutter i ovnen til pestoen er gyllen, eller på en grillplate på grillen, til marsipanen er sprø.
  3. Server jordbærspydene straks med rørt mascapone eller vaniljeis, drysset med resten av pestoen.

Produkter brukt i oppskriften