Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
10 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
40 minutter
Vurder denne oppskriften

0 av 5 stjerner basert på 0 anmeldelser

Marinerte jordbær med grillet marsipan 4

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 4 personer

  • 500 g jordbær
  • 1 dl hylleblomstsaft (konsentrat)
  • 4 kvast mynte (frisk)
  • 4 kule(r) jordbæris (store)
  • 4 skive(r) ODENSE Ekte Marsipan (tykke)

Slik gjør du

  1. Halver jordbærene og legg de i en skål. Tilsett hylleblomstsaft og hakket mynte, og la det trekke i 30 minutter.
  2. Grill marsipanskivene på begge sider på grillen eller o en stekepanne til de er sprøe, men bløte innvendig.
  3. Server bærene med grillet eller stekt marsipan og is.

Produkter brukt i oppskriften