Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
30 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
50 minutter
Vurder denne oppskriften

5 av 5 stjerner basert på 2 anmeldelser

Marsipangranola 4

Hjemmelaget sprø granola med marsipan og mørk sjokolade er en herlig prikken over i'en. Du kan med stor fordel lage en ekstra stor porsjon marsipangranola og bruke granolaen som topping på smoothie eller yoghurt med friske bær.

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 4 personer

  • Marcipangranola

  • 50 g havregryn
  • 50 g smør
  • 1 ss sukker
  • 75 g
  • stemorsblomster, spiselige

Slik gjør du

Keep screen on

Marsipangranola

  1. Slå på ovnen på 180°C.
  2. Riv marsipanen grovt og bland den med havregryn, det myke smøret og sukkeret.
  3. Smuldre blandingen på et bakepapirkledd stekebrett og stek i ovnen i ca. 15 minutter
  4. Snu den underveis.
  5. Avkjøl granolaen.
  6. Grovhakk sjokoladen og bland med den avkjølte granolaen.

Produkter brukt i oppskriften