Marsipangranola 4
Hjemmelaget sprø granola med marsipan og mørk sjokolade er en herlig prikken over i'en. Du kan med stor fordel lage en ekstra stor porsjon marsipangranola og bruke granolaen som topping på smoothie eller yoghurt med friske bær.
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 4 personer
-
Marcipangranola
- 50 g havregryn
- 50 g smør
- 1 ss sukker
- 75 g
- stemorsblomster, spiselige
Slik gjør du
Keep screen on
Marsipangranola
- Slå på ovnen på 180°C.
- Riv marsipanen grovt og bland den med havregryn, det myke smøret og sukkeret.
- Smuldre blandingen på et bakepapirkledd stekebrett og stek i ovnen i ca. 15 minutter
- Snu den underveis.
- Avkjøl granolaen.
- Grovhakk sjokoladen og bland med den avkjølte granolaen.