Vanskelighetsgrad
Forberedelsestid
20 minutter
Tid totalt
1 timer

Marsipanriddere 4

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 4 personer

  • 1 eple
  • 0,50 dl vann
  • 200 g sukker
  • 1 sitron
  • 4 skive(r) toastbrød
  • 1 eggehvite
  • 50 g sukker
  • sorbet

Slik gjør du

  1. Skrell eplet og fjern kjernehuset. Skjær eplet i grove biter og kok de sammen med 200 gram sukker og vann til konsistensen blir litt som sirup. Smak til med sitronsaft. Sikt eplesirupen over i en dyp skål og sett kaldt i 1 time.
  2. Skjær skorpene av toastbrødet. Marsipan, eggehviter og 50 gram sukker mikses sammen i en blender og smøres på toastbrødet.
  3. Toasten grilles sprø på begge sider. Hell på sirupen og legg på en kule med god sorbèt-is.

Produkter brukt i oppskriften