Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
1 timer
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
12 timer
Vurder denne oppskriften

3 av 5 stjerner basert på 190 anmeldelser

Sjokolademousse i tre lag 4

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 4 personer

Slik gjør du

Keep screen on
  1. Mørk sjokolademousse: Hakk sjokoladen og ha den i en skål. Kok opp fløte og hell den over sjokolade. Pisk godt sammen, og la den stå inntil den blir romtemperert.
  2. Pisk fløte til krem og vend det inn i sjokolademassen. Fordel så sjokolademoussen i bunnen av fire glass. Sett glassene i kjøleskap eller fryser inntil den mørske sjoklademoussen har satt seg.
  3. Lys sjokolademousse og hvit sjokolademousse lages på samme måte. Glassene settes på kjøl mellom hvert lag. Glassene kan gjerne stå på kjøl til dagen etter, så hele desserten kan forberedes dagen i forveien.
  4. Innen servering: skjær pasjonsfruktene i to og fordel innmaten i de fire glassene. Pynt evt. med røde syreblader.

Produkter brukt i oppskriften