Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
45 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
1,5 timer
Vurder denne oppskriften

4 av 5 stjerner basert på 45 anmeldelser

Hjemmelagde kokosboller 20

Unn deg noe ekstra godt og lag hjemmelagde kokosboller. Topp gjerne bollene med kokosflak til slutt. 

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 20 stk.

Slik gjør du

Keep screen on
  1. Marsipanbunn: En pakke marsipan skjæres i 30 skiver og legges på et stekebrett med bakepapir og stekes ved 180 °C i 5-8 minutter.
  2. Fyll: 300 g sukker og 1 dl vann kokes opp i 2 minutter. Sukkerlaken er klar når den er "gyllen i kanten". 150 g eggehvite piskes lett og sukkerlaken tilsettes langsomt. Kokosbollefyllet piskes stivt med en håndmikser ved middel hastighet i ca. 15 minutter.
  3. Kokosbollefyllet sprøytes på marsipanbunnene med en sprøytepose. Deretter pensles kokosbollene med smeltet mørk overtrekk. Strø på med kokos innen sjokoladen stivner om ønskelig.

Produkter brukt i oppskriften