Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
40 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
1 timer
Vurder denne oppskriften

0 av 5 stjerner basert på 0 anmeldelser

Skremmende Popcakes 20

Har du rester av kake eller muffins liggende? Frykt ikke, for de kan nemlig brukes til å lage Skremmende Popcakes, som passer perfekt til Halloween! Disse er enkle å lage, og morsomme å pynte. Det er kun fantastien som kan stoppe deg. Fristende for både barn og voksne! 

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 20 stk.

Slik gjør du

  1. Smuldre opp kaken i en bolle. Tilsett raspet marsipan, smeltet sjokolade( gjem 25 gram til trinn 2) og fløteost. Rør det sammen til en fast masse og smak til med rom-essens. Sett massen i kjøleskapet til den er fast i konsistensen. Trill massen til kuler på størrelse med en kjærlighet på pinne.
  2. Dypp spissen av pinneene i smeltet sjokolade og stikk de inn i kakekulene. Stikk pinnene ned i en bit med oasis eller en kopp med sukker, slik at de står stødig. Sett pinnenene kaldt til sjokoladen er stivnet slik at pinnen sitter helt fast.
  3. Dypp kulene i overtrekksjokolade og drei de rundt, så sjokoladen som blir til overs renner av, før de settes tilbake i oasisen. Pynt kulene etter egen fantasi innen sjokoladen stivner.
  4. Edderkopper: Dryss popcaken med lakriskrymmel innen sjokoladen stivner, og lag tre hull med et trespyd på hver side. Stikk noen små stykker lakrissnøre i hullene som ben, og sett de på et stykke stekepapir.

Produkter brukt i oppskriften