Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
30 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
1,5 timer
Vurder denne oppskriften

5 av 5 stjerner basert på 2 anmeldelser

Festlig sjokoladekake 8

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 8 personer

Slik gjør du

  1. Finhakk sjokoladen. Smelt sjokoladen med smør i en skål over et vannbad.
  2. Pisk eggehviter og sukker godt sammen.
  3. Rør eggeplommene og de piskede hvitene med sukker inn i den smeltede sjokoladen. Vend til slutt inn revet marsipan og hvetemel i sjokolademassen.
  4. Sett ovnen på 180 ° C over og undervarme. Hell sjokolademassen i en smurt rundkakeform med en diameter på 22-24 cm.
  5. Avkjøl kaken. Dryss melis og dekorer kaken med frisk frukt.

Produkter brukt i oppskriften