1 dl jordbær sirup (grenedine eller annen konsentrert saft)
2 dl appelsinsaft , friskpresset
Slik gjør du
Rør smør, sukker og marsipan bløt. Pisk eggene i et av gangen. Sikt mel og bakepulver inn i deigen og rør det godt inn i deigen sammen med revet appelsinskall.
Finn fram en springform som har Ø 24 cm. Du kan også bruke en dyp tærteform. Smør formen før bruk og drys litt mel over.
Ha appelsinsaft og sukker i en kjele og kok det opp til en tynn sirup. Skjær jordbærene i skiver, legg dem over kaken og hell sirupen over.
Stek kaken ved 150 ˚C varmluft i ca. 1 time og 15 min. Sjekk med en gaffel eller en strikkepinne om kaken er ferdig. Hvis det kommer deig på gaffelen, er ikke kaken ferdig stekt.
Ha findelte jordbær, isbiter, sirup og appelsinsaft i en blender. Blend det sammen og fordel drinken i 8 shotglass. Server snarlig sammen med kake.