Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
30 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
1 timer
Vurder denne oppskriften

5 av 5 stjerner basert på 1 anmeldelse

Rocky road sjokoladekake 20

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 20 stk.

Slik gjør du

Keep screen on
  1. Sett ovnene på varmluft og 175° C.
  2. Hakk sjokoladen. Smelt smøret i en kasserolle på svak varme. Ta gryten av plata og tilsett sjokoladen. Vend sjokoladen inn til den er smeltet.
  3. Riv marsipanen på en rivjern. Ha det i sjokoladesmøret og bland det til du får en jevn masse.
  4. Pisk egg og sukker til en luftig og skummende eggnog. Vend så varsomt inn eggnogen litt og litt i sjokoladesmøret.
  5. Til sist vendes melet inn i sjokolademassen. Ha deigen i en smurt form (ca. 18x25 cm). Stek kaken i ca. 25 min.
  6. La kaken avkjøles etter steking. Skjær kaken i firkantede stykker. Smør på litt sjokoladesaus og pynt med grovhakkede mandler, marshmellows, samt litt hakket sjokolade. Dryss over litt gullstøv for ekstra glam!

Produkter brukt i oppskriften