Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
30 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
45 minutter

Baileyskuler med Daim 60

Hjemmelagde Baileyskuler med Daim er en nydelig konfekt som krever få ingredienser. Baileyskuler med daim er ypperlige å servere med kaffe og vil være en stor favoritt blant gjestene. Disse er også supre å gi i gave til en man er glad i. 

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 60 stk.

  • 400 g
  • 4 Baileys
  • 200 g Daim
  • 400 g

Slik gjør du

  1. Begynn med å grovhakke Daimsjokoladen.
  2. Ha marsipanen i en stor bakebolle. Elt inn Baileysen, spe på med litt og litt av gangen. Smak evt. til med mer Baileys om ønskelig. Ha halvparten av den hakkede Daimsjokoladen i sammen med marsipanmassen og bland det god sammen. Trill små kuler og sett de i kjøleskapet i 15 min.
  3. Temperér sjokoladen med vannbad, se den Søte Skolen for tips til hvordan lykkes med temperering. Dypp kulene i sjokoladen. Legg kulene på et bakepapir og dryss resten av Daimsjokoladen over. Sett deretter baileyskulene i kjøleskapet. Når sjokoladen har satt seg er de klare til å nytes!

Produkter brukt i oppskriften