Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
25 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
30 minutter
Vurder denne oppskriften

0 av 5 stjerner basert på 0 anmeldelser

Eplestenger med marsipan og Calvados 4

Tom for dessert ideer? Prøv vår herlige oppskrift på nydelige eplestenger med marsipan og Calvados. En flott dessert med deilig smak av epler, marsipan og sjokolade. Våre eplestenger består av Odense marsipan, vann, rørsukker, honning, eple og Odense mørk overtrekk. 

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 4 stk.

Slik gjør du

  1. Elt marsipan med Calvados likør og form til 4 marsipanbrød.
  2. Skrell et eple og skjær det i tynne skiver. Lag en sukkerlake av vann, rørsukker og honning og gi det et oppkok. Tilsett eplene, og kok de møre og gyllene.
  3. Ta eplebitene opp og fordel de på toppen av marsipanbrødene. Kok laken inn og pensle den på eplene. Dypp de avkjølte eplestengene i smeltet mørk sjokolade.

Produkter brukt i oppskriften